Μάντζαρης, ο εκλεκτός

 

Η “Ένωση” βρίσκεται μία ανάσα από την απόκτηση του 32χρονου, με τον Ηλία Καντζούρη να θέλει να ενισχύσει την “Βασίλισσα” στις θέσεις των γκαρντ. 

Κοντά στην ολοκλήρωση του ρόστερ της για την σεζόν 2022/23 βρίσκεται η ΑΕΚ. Η “Ένωση” βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Γιάνις Στρέλνιεκς ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του ertsports.gr ακόμα και με την μεταγραφή του Λετονού οι “κιτρινόμαυροι” θα κινηθούν για ακόμα έναν ξένο γκαρντ.

Ωστόσο, η απώλεια του Δημήτρη Φλιώνη από το βασικό στάδιο της προετοιμασίας (σ.σ. 23 Αυγούστου η πρώτη της ομάδας στα Άνω Λιόσια) και -πιθανώς- στο ξεκίνημα των επίσημων υποχρεώσεων έχει δημιουργήσει “πονοκέφαλο” στους ανθρώπους της ΑΕΚ που δεν θέλουν να έχουν κενό στον… “άσο”.

Γι’ αυτό το λόγο, η ομάδα του Ηλία Καντζούρη βρίσκεται μια… ανάσα από την απόκτηση του Βαγγέλη Μάντζαρη. Πρόκειται για έναν αθλητή με… χιλιόμετρα στα ελληνικά και ευρωπαϊκά γήπεδα και παραστάσεις από το ανώτερο επίπεδο που θα δώσουν εμπειρία και λύση στη θέση του πλέι μεικερ.

Οι συζητήσεις έχουν μπει σε τελικό στάδιο και αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις, μιας και οι “κιτρινόμαυροι” θέλουν να έχουν ολοκληρώσει το ρόστερ τους μέχρι το Δεκαπενταύγουστο.

Να σημειωθεί, πως ο Μάντζαρης ίσως να μην είναι ο τελευταίος Έλληνας που θα ανακοινώσει η «Βασίλισσα» μιας και οι άνθρωποι της ομάδας θέλουν να έχουν όσο πιο γεμάτο και ποιοτικό ρόστερ μπορούν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ