Λούντζης: «Ο Γουόκαπ αισθάνθηκε περίεργα στον Εθνικό Ύμνο των ΗΠΑ»

Ο Έλληνας πόιντ γκαρντ μίλησε λίγο πριν το μεγάλο παιχνίδι κόντρα στις ΗΠΑ και αναφέρθηκε στη νίκη επί της Ιορδανίας, ενώ αναφέρθηκε και στις απουσίες.

Ο Μιχάλης Λούντζης, μίλησε πριν τη μεγάλη αναμέτρηση κόντρα στις ΗΠΑ αναφερόμενος τόσο στη νίκη της ομάδας στην Πρεμιέρα, στο επόμενο ματς κόντρα στη Νέα Ζηλανδία, ενώ αναφέρθηκε και στους απόντες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του

«Αφήνουμε τη χθεσινή νίκη πίσω. Ναι μεν παίζουμε με ένα θηρίο, αλλά είναι ένα παιχνίδι μπάσκετ μια θα μπούμε για να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας και να διεκδικήσουμε τη νίκη. Δεν κοιτάμε ακόμη τη Νέα Ζηλανδία, αλλά τις ΗΠΑ. Θα κοιτάξουμε να πάμε σε μεγάλες επιθέσεις και να προστατέψουμε τη ρακέτα μας όσο περισσότερο γίνεται. Σίγουρα στο φιλικό πήραμε μια γεύση για το τι θα αντιμετωπίσουμε αύριο. Στο Άμπου Ντάμπι υπήρχε μια παγωμάρα στο πρώτο δεκάλεπτο, αλλά θα δούμε πώς θα ανταποκριθούμε αύριο από την αρχή»

«Δικαιολογίες υπάρχουν, μπορούμε να μιλάμε όσο θέλουμε για τους απόντες, αλλά νομίζω πως ήρθε η στιγμή να εστιάσουμε στα παιδιά που είναι εδώ. Θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας στο παρκέ. Όσα γράφονται δεν τους δίνουμε σημασία, δουλειά μας είναι να ματώνουμε για τη φανέλα. Έτσι θα συνεχίσουμε και στο τέλος θέλουμε να είμαστε περήφανοι για την προσπάθεια που έχουμε κάνει. Ο Τόμας είναι φοβερός παίκτης και δεν θα μπορούσε να ενταχθεί καλύτερα στην ομάδα. Τον πειράξαμε για το παιχνίδι με τις ΗΠΑ, είναι πολύ cool τύπος και δεν ενοχλείται. Ο Γουόκαπ αισθάνθηκε περίεργα στον Εθνικό Ύμνο των ΗΠΑ».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ