Λιόλιος: «Το Final-8 θα είναι γιορτή για όλους»

 

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης μίλησε στη συνέντευξη Τύπου της τελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας και αναφέρθηκε στη διοργάνωση, τη συνεργασία με το Υφυπουργείο Αθλητισμού και όχι μόνο.

Ο Βαγγέλης Λιόλιος δεν δίστασε να ευχαριστήσει τον Λευτέρη Αυγενάκη για τη συνεργασία που έχει με την ΕΟΚ. Στη συνέχεια μίλησε για το περσινό αλλά και το φετινό φορμάτ του Κυπέλλου, τονίζοντας την αισιοδοξία του για την… γιορτή που θα λάβει χώρα στο Ηράκλειο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι σε αυτή την θέση. Ζηλεύαμε το Final-8. Θέλω να είμαι δίκαιος με αυτό που γίνεται στο ελληνικό μπάσκετ. Κύριε Υπουργέ, χαίρομαι πάρα πολύ για την συνεργασία και την υποστήριξη που δίνετε σε όλο τον ελληνικό αθλητισμό. Είναι τα πρώτα δύο χρόνια που τα αθλητικά και ερασιτεχνικά σωματεία νιώθουν την υποστήριξη της Πολιτείας. Εκ μέρους των σωματείων ευχαριστώ. Η οικονομική στήριξη είναι μεγαλύτερη από την περσινή.

Όσον αφορά το Κύπελλο, πέρυσι κάναμε ένα Final-4. Φέτος είπαμε ότι θα κάναμε Final-8. Φέτος είναι γιορτή για όλους, για όλους τους ανθρώπους που αγαπούν τον αθλητισμό. Είναι γιορτή για τις ομάδες. Είναι εδώ άνθρωποι που διαμορφώνουν τον χαρακτήρα των επόμενων ανθρώπων. Είναι γιορτή για όλους. Στην Κρήτη θα γίνουν ενέργειες εντός και εκτός γηπέδου. Αθλητισμός δεν είναι μόνο τα 40 λεπτά ή το Κύπελλο, αλλά και οι παράλληλες δράσεις. Αυτές γίνονται με την υποστήριξη και τη βοήθεια του κεντρικού χορηγού. Τον ευχαριστούμε γι’ αυτό.

Πρέπει να ευχαριστήσω το υπουργείο για τη στήριξη, πρέπει να ευχαριστήσω την Περιφέρεια, αλλά πρέπει κυρίως να ευχαριστήσω από καρδιάς όλες τις ομάδες για να γίνει το Final 8. Αν οι ίδιες οι ομάδες δεν ήταν αρωγοί, δεν θα γινόταν. Η σχέση που έχει η ομοσπονδία με όλες τις ομάδες είναι άριστη. Έτσι θα προχωρήσουμε μπροστά και θα πάμε στην επόμενη μέρα. θεματοφύλακες του μπάσκετ και της διοργάνωσης του Final 8 είναι οι ομάδες και τους ευχαριστώ από καρδιάς. Εμείς υποστηρίζουμε όλες τις υγιείς προσπάθειες και με τη βοήθεια του υπουργείου και των θεσμικών αρχών δείχνουμε το δρόμο για την επόμενη μέρα».//


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ