Λιόλιος: «Μπορεί να μας ενώσει όλους ο Ιτούδης»

 

Για την άφιξη του νέου ομοσπονδιακού προπονητή μίλησε ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης στην “media day” της Εθνικής ομάδας μπάσκετ που έλαβε χώρα στο «Κ.Γ. Ανδρέας Παπανδρέου».

Ο Βαγγέλης Λιόλιος αποθέωσε τον Δημήτρη Ιτούδη ενώ τόνισε τη σημασία που έχει η παρουσία του στον πάγκο της Ελλάδας. Παράλληλα, αναφέρθηκε και στην αναμέτρηση κόντρα στη Μεγάλη Βρετανία που θα διεξαχθεί στη Λάρισα (30/6).

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Περίμενα πολύ καιρό να έρθει αυτή η στιγμή που ο Δημήτρης Ιτούδης θα φορά αυτή τη φανέλα και θα είμαστε όλοι εδώ για να κάνουμε μια προσπάθεια που πρώτα από όλα έχει σκοπό να μας ενώσει όλους και πέρα από την περηφάνια, να πάμε όσο καλύτερα μπορούμε εκπροσωπώντας επάξια την Ελλάδα. Χαίρομαι πάρα πολύ και δεν χαίρομαι μόνο εγώ, αλλά όλοι. Είναι πολύ δύσκολο ένας άνθρωπος του βεληνεκούς του Δημήτρη Ιτούδη να είναι αποδεκτός από όλους. Είναι ο άνθρωπος που μπορεί να μας ενώσει όλους, παίκτες, φιλάθλους και να μπορέσει να προχωρήσει μπροστά η Εθνική ομάδα, όπως της αρμόζει. Η Εθνική ομάδα είναι πολύτιμη για όλους και θέλει ανθρώπους που την αγαπούν και τη νοιάζονται. Χαίρομαι επίσης που βλέπω παίκτες που είναι εδώ με μεγάλη χαρά και διάθεση. Κι όλα αυτά οφείλονται σε μεγάλο βαθμό σε σένα, Δημήτρη».

Για το ματς με τη Μεγάλη Βρετανία: «Ο αγώνας με τη Μεγάλη Βρετανία είναι πολύ δύσκολος. Είναι σημαντικό ότι το γήπεδο στη Λάρισα θα είναι γεμάτο, η ζήτηση των εισιτηρίων είναι τρομακτική και θέλουμε τη στήριξη του κόσμου, ώστε να είναι ο έκτος παίκτης και να πάρουμε τη νίκη που θα μας βοηθήσει να πάμε παρακάτω. Είμαστε πάντα περήφανοι για την Εθνική ομάδα, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα. Μακάρι να βγούμε στους δρόμους. Είτε θα μας βγάλει με επιτυχία, είτε επειδή θα με κυνηγούν».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ