Λεσόρ: «Με τον κόσμο του Παναθηναϊκού δεν θα έχω ό,τι με την Παρτιζάν… ήταν ξεχωριστοί»

 

Ο 27χρονος σέντερ/φόργουορντ του “τριφυλλιού” παραχώρησε δηλώσεις σχετικά με τον ερχομό του στην Ελλάδα, στους “πράσινους”, αλλά και για την σχέση του με την πρώην του ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την ένταξή του στον Παναθηναϊκό:

«Ακόμα μαθαίνουμε ο ένας τον άλλον, όλοι ως ομάδα. Προσπαθώ να αφομοιώσω το σύστημά του και πώς θα με χρησιμοποιεί. Θα έχει ενδιαφέρον. Δεν είμαι καιρό εδώ, οπότε μου είναι δύσκολο να τους συγκρίνω, αλλά ο Αταμάν είναι ένας από τους λόγους που ήρθα».

Για το πως φαντάζεται αυτή τη συνεργασία και την παρουσία του στον Παναθηναϊκό:

«Δεν έχει σημασία πώς αρχίζεις τη χρονιά, αλλά πώς την τελειώνεις, κάτι που το είδαμε και με την Παρτιζάν την περασμένη χρονιά. Ήμαστε από τις καλύτερες ομάδες στην έναρξη των playoffs στην Ευρωλίγκα και νομίζω πως τον ίδιο στόχο έχουμε και τώρα εδώ».

Για τη σχέση που είχε/έχει με τον κόσμο της σερβικής ομάδας κι αυτή που ευελπιστεί να αναπτύξει με τον κόσμο του Παναθηναϊκού:

«Ειλικρινά, δε μπορώ να πω πως θα έχω ό,τι είχα και στην Παρτιζάν. Ήταν μία ξεχωριστή σχέση. Είχα μία απίστευτη χρονιά, την οποία δε φανταζόμουν έτσι πριν αρχίσει. Ήρθε φυσικά. Θα τα δώσω όλα και τώρα στον Παναθηναϊκό και θα δούμε πώς θα το εκλάβει ο κόσμος. Δε θέλω να συγκρίνω τις δύο ομάδες, ξέρω μόνο πως είμαι ευλογημένος που μπορώ να παίζω μπροστά σε τέτοιους φιλάθλους, που θεωρούνται από τους καλύτερους στον κόσμο. Θα ήταν λάθος να προσπαθήσω συνειδητά να επαναλάβω ό,τι έγινε στην Παρτιζάν. Θα πηγαίνω βήμα-βήμα και θα δούμε».//ΓΚ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ