Λεπενιώτης: «Ο Βεζένκοφ ήταν μέλος της οικογένειας του Ολυμπιακού, τώρα είναι παίκτης των Ράπτορς»

Ο Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός ρωτήθηκε και απάντησε για την υπόθεση του Βούλγαρου φόργουορντ, τονίζοντας πως δεσμεύεται με συμβόλαιο με άλλη ομάδα.

Ο Νίκος Λεπενιώτης πραγματοποίησε δηλώσεις στο περιθώριο του Stoiximan AegeanBall Festival που λαμβάνει χώρα στη Σύρο. Ο Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός τοποθετήθηκε για το πολυσυζηημένο θέμα του Σάσα Βεζένκοφ, ενώ αποθέωσε και τον Γιώργο ΠρίντεΖη.

Αναλυτικά όσα είπε:

««Ο Σάσα ήταν ένα πολύ σημαντικό μέλος της οικογένειας του Ολυμπιακού, την έχει βοηθήσει πάρα πολύ και παραμένει ένα μέλος της. Αυτή τη στιγμή φαντάζομαι ότι ερωτώμαι για το συμβόλαιό του. Ο Βεζένκοβ είναι ένας παίκτης των Τορόντο Ράπτορς οπότε δεν μπορούμε να πούμε ότι υπάρχει κάποια αλλαγή συγκριτικά με τα δεδομένα.

Ο Πρίντεζης παραμένει στο μπάσκετ και ελπίζουμε στις 6/9 να γιορτάσουμε όλοι μία πάρα πολύ μεγάλη στιγμή για τον ίδιο, αλλά και για τον Ολυμπιακό. Θα είναι μία γιορτή για εμάς, όχι ένας αγώνας μόνο. Υποσχόμαστε πάρα πολύ μεγάλη συγκίνηση. Θα είναι μια ευκαιρία να ευχαριστήσουμε τον Γιώργο γι’ αυτά που έχει προσφέρει σαν αθλητής και σαν προσωπικότητα. Είναι ένα παιδί που αγαπήσαμε και αγαπάμε ακόμα, βοήθησε πολύ για να φτάσει ο Ολυμπιακός στο σημείο που είναι».//ΑΦ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ