ΛεΜπρόν: «Νιώθουμε τις προσευχές σας για τον Μπρόνι»

 

Ο “Βασιλιάς” θέλησε να ευχαριστήσει μέσα από τα social media όσους έστειλαν ευχές δύναμης και υποστήριξης στον γιο του, Μπρόνι, όσο εκείνος νοσηλευόταν μετά το καρδιακό επεισόδιο.

Την Δευτέρα (24/07), το μεγαλύτερο από τα τρία παιδιά του ΛεΜπρόν Τζέιμς, Μπρόνι, υπέστη καρδιακή προσβολή, την ώρα που προπονούταν με το USC, στο οποίο έχει δεσμευτεί να αγωνιστεί στη κολεγιακή του καριέρα.

Σύμφωνα με το “ABC”, ο γιός του ΛεΜπρόν απέφυγε τα χειρότερα. Έχει βγει από την ΜΕΘ και πλέον η κατάστασή του είναι σταθερή. Η νοσηλεία του όμως, θα συνεχιστεί προκειμένου να διερευνηθούν τα αίτια της καρδιακής προσβολής.

Τρεις μέρα μετά το επεισόδιο, ο σταρ του NBA έσπευσε να κάνει το πρώτο “τιτίβισμα” σχετικά με το συγκεκριμένο περιστατικό.

Αναλυτικά το tweet του:

«Θέλω να ευχαριστήσω τα αμέτρητα άτομα που έστειλαν αγάπη και ευχές στην οικογένειά μου. Σας νιώθουμε (σ.σ. τις υποστηρικτικές ενέργειες του κόσμου) και είμαστε ευγνώμων. Όλοι είναι καλά. Έχουμε την οικογένειά μας ενωμένη, ασφαλής και υγιής και νιώθουμε την αγάπη σας.

Έχουμε και άλλα να σας πούμε αλλά θα το κάνουμε όταν θα είμαστε έτοιμοι. Θέλω να πω σε όλους το πόσο πολύ σημασία έχει για εμάς η υποστήριξή σας!»//ΓΚ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ