Λεμπρόν: «Δεν υπάρχει θέση σε αυτό το πρωτάθλημα για τέτοιες συμπεριφορές»

 

Ο “βασιλιάς” έδωσε την δική του οπτική, για την υπόθεση της ποινής στον ιδιοκτήτη των Φοίνιξ Σανς, την οποία σύμφωνα με τα λεγομένα του, θεωρεί “χάδι”.

Το ΝΒΑ ξεκίνησε έρευνα, τον περασμένο χρόνο, για κατηγορίες εις βάρους του ιδιοκτήτη των Φοίνξ Σανς, Ρόμπερτ Σάβερ, οι οποίες έκαναν λόγο για ρατσιστικές και μισογυνιστικές συμπεριφορές.

Η έρευνα κατέληξε πως ο αμερικάνος παράγοντας είναι ένοχος και θα του επιβληθεί αποκλεισμός ενός χρόνου και πρόστιμο 10 εκατομμυρίων δολαρίων. Αυτό δεν άρεσε καθόλου στον Λεμπρόν Τζέιμς που μέσω μιας ανάρτησης του στο Twitter, τα “βάζει” με το NBA για την ελαφρότητα της τιμωρίας του Σάρβερ και επισημαίνει πως δεν υπάρχει θέση στο πρωτάθλημα για τέτοιες συμπεριφορές.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο “βασιλιάς”:

«Διάβασα τις ιστορίες του Σάρβερ. Πρέπει να είμαι ειλικρινής… Το πρωτάθλημα μας το έχει πάρει λάθος το όλο θέμα. Δεν χρειάζεται να εξηγήσω γιατί. Διαβάστε από μόνοι σας τις ιστορίες και θα αποφασίσετε. Το είπα πριν και θα το ξαναπώ, δεν υπάρχει θέση σε αυτό το πρωτάθλημα για τέτοιες συμπεριφορές.

Αγαπώ αυτό το πρωτάθλημα και σέβομαι βαθύτατα την ηγεσία μας. Όμως αυτό δεν είναι σωστό. Δεν υπάρχει χώρος για μισογυνισμό, σεξισμό και ρατσισμό σε κανένα χώρο εργασίας. Δεν έχει σημασία αν είσαι ιδιοκτήτης της ομάδας ή παίζεις για την ομάδα. Διατηρούμε το πρωτάθλημα μας ως παράδειγμα των αξιών μας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ