Λειβάδης: «”Κλειδί” η άμυνα»

 

Ο προπονητής του Πορφύρα, που κέρδισε με 83-49 την Αναγέννηση Αρκαλοχωρίου, φιλοξενήθηκε στο Web Radio της ΕΟΚ και κλήθηκε να σχολιάσει μεταξύ άλλων τους στόχους της ομάδας του, αλλά και τη σχέση του με τη διοίκηση.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Λειβάδης:

Για τη σειρά με την Αναγέννηση Αρκαλοχωρίου: «Το Αρκαλοχώρι μάς ταιριάζει σαν ομάδα, μας ταιριάζουν πάρα πολύ τα ματσαρίσματα. Εμείς παίζουμε πάρα πολύ καλή άμυνα. Το ίδιο έγινε και στο Αρκαλοχώρι που δεν πήγε καλά η επίθεσή μας, αλλά χθες (09/04) ήμασταν καλοί και σε επίθεση και σε άμυνα κι έτσι ήρθε το επιθυμητό αποτέλεσμα».

Για το εύρος της νίκης τους στο 2ο ματς της σειράς: «Η ψυχολογία μας είναι πάρα πολύ καλή και στο μπάσκετ μετράει η ψυχολογία. Τα παιδιά έχουν πάρει μεγάλη ψυχολογία και απ’ τη νίκη που κάναμε με τον Πανναξιακό και μπήκαμε στα play-off, όπου και αυτή ήρθε απ’ την άμυνά μας, μιας κι εμείς δεχθήκαμε 70 απ’ τους 85 πόντους που βάζει η ομάδα της Νάξου κατά μέσο όρο. Όσο παίζουμε καλή άμυνα παίζουμε και καλύτερα στην επίθεση, γιατί έχουμε και επιθετικούς παίκτες».

Για το ματς το 3ο παιχνίδι της σειράς με την Αναγέννηση: «Θα είναι ένα πιο “σφιχτό” ματς. Θα υπάρχει μεγάλη ένταση, πίεση και άγχος. Εμείς σίγουρα είμαστε πιο χαλαροί κι απ’ το 1ο παιχνίδι, απλά σ’ εκείνο δεν παίξαμε καλά στην επίθεση».

Για τους φετινούς στόχους του Πορφύρα: «Ο αρχικός μας στόχος ήταν να μπούμε στην τετράδα και ν’ αποφύγουμε τα play-out, γιατί εκεί θα ήμασταν δύσκολα. Αφού το πετύχαμε αυτό είμαστε ικανοποιημένοι, ευχαριστημένοι, χαρούμενοι και πάμε χωρίς άγχος να συνεχίσουμε σε όσα παιχνίδια παίξουμε ακόμα».

Για τη σχέση του με τη διοίκηση του Πορφύρα: «Έχουμε πάρα πολύ καλή σχέση. Με δύο παιδιά απ’ τη σημερινή διοίκηση ήμουν συμπαίκτης όταν έπαιζα. Ο πρόεδρος Γιάννης Μακρυγιάννης, ο γενικός αρχηγός Τάσος Βερέβης και ο έφορος Γιώργος Ανυφαντής, έχουν παίξει πάνω από 10 χρόνια στον Πορφύρα και ήμουν και συμπαίκτης τους. Είμαστε μια χαρά, όλα είναι πολύ ωραία και ξέρουμε που βαδίζουμε και που πατάμε».//


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ