Λέικερς: Ποια είναι η ημερομηνία που θα παρουσιάσουν το άγαλμα του Κόμπι και της Τζίτζι

 

Στις 8 Αυγούστου του 2024 θα γίνουν τα “αποκαλυπτήρια” του αγάλματος του Κόμπι Μπράιαν και της κόρης του από τους Λος Άντζελες Λέικερς, τέσσερα χρόνια μετά τον χαμό τους.

Τον Αύγουστο οι φίλοι των Λέικερς και οι φαν του Κόμπι θα έχουν ένα παραπάνω λόγο να επισκεφτούν την “Crypto.com Arena”, αφού εκεί θα παρουσιαστεί το άγαλμα τους, με τα νούμερα 24 και 8 που φόρεσε στην καριέρα του ο θρύλος του NBA.

H Daily Mail ενημερώθηκε με εσωτερική πηγή ότι το πολυαναμενόμενο γλυπτό θα προσδίδει φόρο τιμής στους εμβληματικούς αριθμούς της φανέλας του, 8 και 24, και τα αποκαλυπτήρια θα γίνουν από τους Λέικερς στις 8 Αυγούστου 2024.

Η ιδιοκτήτρια των Λέικερς, Τζίνι Μπους, είχε αποκαλύψει στο παρελθόν τις προθέσεις της να τιμήσει τον Μπράιαντ με ένα αφιερωμένο άγαλμα, μετά τον χαμό του ίδιου, της 13χρονης κόρης του Τζίτζι, των φίλων του και του πιλότου του δυστυχήματος.

Η Βανέσα Μπράιαντ, η σύζηγος του Κόμπι, φαίνεται να έχει βάλει και εκείνη το λιθαράκι της στο σχεδιασμό του αγάλματος, αν και δεν έχει επιλεχθεί ο καλλιτέχνης που θα το δημιουργήσει ακόμα.

Ωστόσο, να υπενθυμίσουμε πως ένα μνημειακό άγαλμα του Κόμπι και της Τζίτζι τοποθετήθηκε προσωρινά στο σημείο του τραγικού δυστυχήματος στο Καλαμπάσας, στην Καλιφόρνια. Παρ’ ολ’ αυτά, δεν υπάρχουν μόνιμα σχέδια για τη διατήρηση του αγάλματος στο συγκεκριμένο σημείο.//ΓΚ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ