Λάσο: «Μου λείπει η προπονητική»

 

Την απουσία του από τον πάγκο των Μαδριλένων σχολίασε ο πολύπειρος Ισπανός τεχνικός, ο οποίος παράλληλα μίλησε και για την εικόνα της “Βασίλισσας” φέτος και για την… εμμονή του με τον Λούκα Ντόντσιτς.

O Πάμπλο Λάσο είχε συνδέσει όλα αυτά τα χρόνια το όνομά του με τη Ρεάλ Μαδρίτης και πλέον βρίσκεται μακριά από τον πάγκο της “Βασίλισσας” φέτος για πρώτη φορά μετά από 11 χρόνια και 21 τίτλους σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο πολύπειρος Βάσκος προπονητής μίλησε για την απουσία του από τους πάγκους λόγω του εμφράγματος του μυοκαρδίου που υπέστη τον Ιούνιο, τον Τσους Ματέο, που προβιβάστηκε στη θέση του τεχνικού της Ρεάλ, αλλά και για την… εμμονή του με τον Λούκα Ντόντσιτς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πάμπλο Λάσο:

«Όταν είσαι προπονητής, το έχεις στο αίμα σου. Παρακολουθώ παιχνίδια… Μου λείπει η προπονητική και είναι λογικό, είναι μέρος της δουλειάς μου. Αυτή την περίοδο δεν είμαι ενεργός προπονητής όμως ένας κόουτς δεν παύει να είναι κόουτς οποιαδήποτε στιγμή. Η μοναδική εμμονή του ήταν να γίνει επαγγελματίας και να εξελιχθεί στον καλύτερο παίκτη στον κόσμο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ