Κράτησε τον αρχηγό του ο Ερμής

Ο Λευτέρης Μητσιμπόνας, ο οποίος αποτελεί αναπόσπαστο μέλος στο σύνολο του Νίκου Οικονόμου, θα παραμείνει στο Σχηματάρι και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Ερμής Σχηματαρίου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας του με τον Λευτέρη Μητσιμπόνα, για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025 στην Elite League Ερρίκος Ντυνάν!

Ο Λευτέρης έγινε μέλος της οικογένειάς μας στην πρώτη χρονιά της ομάδας μας στην Elite League Ερρίκος Ντυνάν και θα συνεχίσει να αποτελεί έναν πολύτιμο κρίκο στην αλυσίδα του συλλόγου μας. Άρχισε το μπάσκετ από την Κύμη και τον τοπικό ΑΟΚ. Το 2012 μετακόμισε στην Πάτρα λόγω σπουδών στο Τμήμα Μαθηματικών και υπέγραψε με την ομάδα της ΕΑΠ στην Α1 ΕΣΚΑΗ όπου το 2016, όντας αρχηγός της, κατάφερε να πάρει την άνοδο στη Γ’ Εθνική. Το 2017 δέχθηκε την πρόκληση της Γ.Σ Κύμης για να παίξει στην Α1, πήρε χρόνο συμμετοχής σε αρκετά παιχνίδια και είχε κομβικό ρόλο στην ιστορική νίκη-πρόκριση της ομάδας στους “4” του Κυπέλλου Ελλάδας επί του Περιστερίου το 2018. Ο Μητσιμπόνας, μετά την Κύμη, αγωνίστηκε στη Γ’ Εθνική με τη φανέλα της ΧΒΑ και κατάφερε να πάρει την άνοδο για τη Β’ Εθνική. Επόμενος σταθμός ο Τελεθριακός, όπου παρέμεινε για δύο χρόνια στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

Από την παρθενική χρονιά του Ερμή στη δεύτερη τη τάξει εθνική κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ, αποτελεί αναπόσπαστο μέλος στο σύνολο του Νίκου Οικονόμου, αφού είναι και ο αρχηγός της ομάδας μας. Είναι χαρά μας που ένα από τα παιδιά της ευρύτερης περιοχής βρίσκονται στην οικογένειά μας και συνεχίζουν μαζί μας για τρίτη σερί χρονιά στην Elite League Ερρίκος Ντυνάν.

Σε δηλώσεις του, ο Μητσιμπόνας ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα βρίσκομαι για ακόμη μία χρονιά στο Σχηματάρι. Ο Ερμής αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μου τα τελευταία χρόνια. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, έτσι ώστε η ομάδα να καταφέρει να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει και τη νέα χρονιά στην Elite League».

Λευτέρη, καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία και πολλές επιτυχίες!».//Λ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ