Κουρτίδης: «Να βρούμε χημεία και σταθερότητα»

Ο φόργουορντ της Ελευθερούπολης μίλησε σε εκπομπή του EOK WebRadio για τη σπουδαία επικράτηση της ομάδας του επί του Μίλωνα για την 8η “στροφή” της Elite League.

Η Ελευθερούπολη κέρδισε με 82-74 τον Μίλωνα, σε αγώνα για την 8η αγωνιστική της Elite League και ο φόργουορντ των νικητών, Βαλάντης Κουρτίδης, “φιλοξενήθηκε” σε εκπομπή του EOK WebRadio και μίλησε για τον τρόπο που ήρθε το θετικό αποτέλεσμα για την ομάδα του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Βαλάντης Κουρτίδης:

Για τη νίκη επί του Μίλωνα: «Ήταν μια μεγάλη νίκη, γιατί ο Μίλων είναι μια ομάδα που, κατά τη γνώμη μου, είναι απ’ τις δύο καλύτερες της κατηγορίας, μαζί με τον Πανιώνιο. Είπαμε ότι θα μπούμε μέσα, θα δώσουμε το 100% και θα παλέψουμε. Παίζαμε στην έδρα μας στη οποία και είμαστε πολύ δυνατοί. Δώσαμε ό,τι έχουμε, μας βγήκε το παιχνίδι και κερδίσαμε».

Για τη μέχρι στιγμής εικόνα της Ελευθερούπολης: «Η αλήθεια είναι ότι η κατηγορία είναι τόσο δύσκολη που πραγματικά ο τελευταίος μπορεί να κερδίσει τον 1ο. Δεν είμαστε μόνο εμείς, είναι και άλλες ομάδες πιστεύω που έχουν σκαμπανεβάσματα. Μέσα απ’ την καθημερινή προπόνηση, τη δουλειά και τη χημεία που “χτίζουμε” μεταξύ μας θα έρθει η σταθερότητα».

Για τον φετινό τους στόχο: «Γενικά σαν σύνολο είμαστε πολύ καλή ομάδα, με πολύ καλούς παίκτες, το κλίμα είναι εξαιρετικό, περνάμε καλά. Είναι παιχνίδι με παιχνίδι. Θέλουμε να κερδίζουμε, στο τέλος θα φανεί τι και πώς. Ο στόχος της ομάδας είναι να προσπαθούμε να δίνουμε το 100% και όλα θα φανούν στην πορεία».

Για το επερχόμενο (25/11) εκτός έδρας παιχνίδι με τον Χαρίλαο Τρικούπη: «Είναι πολύ δυνατή ομάδα, ειδικά στην έδρα της. Πρέπει παιχνίδι με παιχνίδι να βλέπουμε τι δουλέψαμε σωστά και τι όχι, να βλέπουμε τι κάνει σωστά η αντίπαλη ομάδα και τι όχι. Θα πάμε να παίξουμε και να διεκδικήσουμε το παιχνίδι».//Γ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ