Κολοβέρος: «Είναι στο χέρι μας η παραμονή»

 

Ο 20χρονος γκαρντ του Λαυρίου, που επικράτησε με 74-68 του Απόλλωνα Πάτρας, φιλοξενήθηκε στο Web Radio της ΕΟΚ και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην εν λόγω νίκη, στην αγωνιστική άνοδο της ομάδας του, αλλά και στον φετινό στόχο της παραμονής.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ιωσήφ Κολοβέρος:

Για τη νίκη επί του Απόλλωνα: «Ήταν ένα παιχνίδι που ουσιαστικά το είχαμε «σημαδέψει», διότι ήταν «κλειδί» για την παραμονή της ομάδας στην κατηγορία. Στον 1ο γύρο η ομάδα είχε χάσει μες στον Απόλλωνα, οπότε έπρεπε να κάνουμε οτιδήποτε ήταν δυνατόν για να φτάσουμε στη νίκη, γιατί μετά δυσκόλευαν πολύ τα πράγματα. Τώρα έχουμε ακόμα κάποια σημαντικά παιχνίδια, αλλά θεωρώ ότι το πρώτο βήμα έγινε».

Για την αγωνιστική άνοδο του Λαυρίου: «Ακόμη δεν έχει κριθεί η παραμονή στην κατηγορία, αλλά νομίζω ότι παίζουμε καλύτερα το τελευταίο διάστημα και θεωρώ ότι είναι στο χέρι μας να κάνουμε κάποιες ακόμα νίκες, προκειμένου να εξασφαλίσουμε την παραμονή. Προπονούμαστε καλά την τελευταία περίοδο και θεωρώ ότι σε μεγάλο βαθμό τα πράγματα που δουλεύουμε στην προπόνηση βγαίνουν και στους αγώνες».

Για τα επόμενα παιχνίδια με Περιστέρι, Άρη και Ολυμπιακό: «Είναι στη ουσία παιχνίδια που θα μάς βοηθήσουν και να «δεθούμε» περισσότερο σαν ομάδα και να εφαρμόσουμε στο γήπεδο περισσότερο τη φιλοσοφία που θέλει ο καινούργιος μας προπονητής. Από ‘κει και πέρα, ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί σ’ ένα παιχνίδι, θα προσπαθήσουμε να τα κερδίσουμε όλα ένα προς ένα, γνωρίζοντας όμως ότι κύριος στόχος είναι τα παιχνίδια προς το τέλος της σεζόν με τις ομάδες που είναι κοντά μας βαθμολογικά».//

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ