Κιντ: «Να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα»

Ο προπονητής των Ντάλας Μάβερικς αναφέρθηκε στο βάθος του ρόστερ του και πως θα μπορέσει ο Λούκα Ντόντσιτς να βρει ανάσες στην νέα σεζόν ώστε να είναι έτοιμοι να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα. 

Ο Τζέισον Κιντ σε πρόσφατη συνέντευξη του, μίλησε για το ρόστερ της ομάδας του μετά τις νέες προσθήκες και την έλευση του Καϊρί Ίρβινγκ πως είναι η στιγμή τους να κατακτήσουν το πρωτάθλημα. Συγκεκριμένα θεωρεί πως η ομάδα του μπορεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα του NBA με τον Λούκα να μην αγωνίζεται για περισσότερα από 40 λεπτά.

Οι δηλώσεις του Τζέισον Κιντ:

Για την πληρώτητα του ρόστερ: «Κοιτώντας τώρα το ρόστερ μας και με το βάθος που διαθέτουμε, ελπίζουμε πως δεν θα χρειάζεται να παίζουμε με τον Λούκα 40 και πλέον λεπτά σε κάθε αγώνα. Νομίζω πως ο Νίκο Χάρισον (GM των Μάβερικς) έκανε σπουδαία δουλειά φέτος το καλοκαίρι. Είναι ενθουσιασμένος για αυτό. Με τον Λούκα και τον Κάιρι μαζί και έχοντας τον Ντόντσιτς έτοιμο να πετύχει τους στόχους τους, που δεν είναι άλλος από το κατακτήσουμε το πρωτάθλημα!

Για την κατάσταση του Λούκα Ντόντσιτς: «Ελπίζω πως θα είναι έτοιμος να ξεκινήσει. Υποθέτω πως μερικές φορές στην καριέρα σου δεν μπορείς να βρίσκεσαι στο 100%. Ίσως να είσαι λίγο πιο κάτω. Συμβαίνει όταν παίζεις τόσα πολλά παιχνίδια και διαρκεί η καριέρα σου. Κανείς στην πραγματικότητα δεν μπορεί να φτάσει στο 100%».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ