Κασελάκης: «Πρότυπο για όλους να πετύχουμε τους στόχους μας ο Σπανούλης»

 

Ο αρχηγός του Περιστερίου μίλησε στη Media Day της ομάδας των δυτικών προαστίων για τους στόχους της τη νέα αγωνιστική περίοδο, ενώ αναφέρθηκε με άκρως κολακευτικά λόγια και στον κόουτς “Kill-Bill”.

Το Περιστέρι πραγματοποίησε την καθιερωμένη Media Day του μετά την ολοκλήρωση του Σούπερ Καπ στη Ρόδο και ενόψει της έναρξης των επίσημων διοργανώσεων σε Ελλάδα και Ευρώπη αντίστοιχα.

Στο πλαίσιο αυτό, ο αρχηγός της ομάδας των δυτικών προαστίων, Λεωνίδας Κασελάκης, σε δηλώσεις που παραχώρησε, τόνισε πως ο κόουτς Σπανούλης αποτελεί πρότυπο για όλους τους παίκτες του Περιστερίου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Λεωνίδας Κασελάκης:

«Να ευχηθώ υγεία. Είναι πολύ σημαντικό για όλους να είναι υγιείς. Νιώθουμε ανυπομονησία και ανυπομονούμε να βγάλουμε τη δουλειά στο γήπεδο. Είμαστε νέα ομάδα και θέλουμε να βγάλουμε καλή εικόνα στο παρκέ. Η περσινή σεζόν έχει περάσει στα βιβλία. Κάθε μέρα πρέπει να βάζουμε στόχο να γινόμαστε καλύτεροι. Ξέρουμε τα λάθη μας και κρατάμε τα θετικά στο παιχνίδι μας. Η σεζόν είναι μεγάλη έχουμε παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη οπότε πρέπει να μείνουμε προσγειωμένοι. Πρέπει να πάμε παιχνίδι με παιχνίδι και να κοιτάμε κάθε αγώνα».

«Προφανώς θέλουμε να περάσουμε στην επόμενη φάση. Μας αρέσουν 2 παιχνίδια την εβδομάδα. Δίνουμε 6 τελικούς και θέλουμε να κοιτάξουμε κάθε αγώνα ξεχωριστά. Το βάθος που έχουμε και η αθλητικότητα είναι στα στοιχεία που μας κάνουν καλύτερους από πέρυσι.

Ο κόουτς Σπανούλης δεν αφήνει ούτε μία μέρα να πάει χαμένη, θέλουμε όλοι μαζί να πετύχουμε και επειδή δεν έχει κάνει τίποτα τυχαία στη ζωή του είναι πρότυπο για όλους να πετύχουμε τους στόχους μας».//Γ.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ