Κασελάκης: «Πρέπει να επιβάλλουμε το ρυθμό μας μέσα από την άμυνα»

Ο αρχηγός του Περιστερίου μίλησε για την επερχόμενη αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΚ (28/1, 16:00, ΕΡΤ3), επισημαίνοντας πως η ομάδα του θα πρέπει να είναι συγκεντρωμένη και ήρεμη για 40 λεπτά.

Ο Λεωνίδας Κασελάκης στάθηκε στην καλή εμφάνιση απέναντι στον Ολυμπιακό, ανέφερε τα “κλειδιά” προκειμένου η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη να παρουσιάσει καλή εικόνα και να πάρει τη νίκη με τους “κιτρινόμαυρους”, ενώ αναφέρθηκε και στη διαρκή βελτίωση των Περιστεριωτών.

Αναλυτικά όσα είπε:

Αρχικά ανέφερε:

«Έχουμε μπροστά μας τον αγώνα με την ΑΕΚ, ένα δύσκολο παιχνίδι στην έδρα του αντιπάλου, ενώ προερχόμαστε από μια καλή εμφάνιση η οποία δε συνοδεύτηκε όμως με νίκη, απέναντι στον Ολυμπιακό. Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και να παίξουμε ένα παιχνίδι σε υψηλό ρυθμό με πολύ μεγάλη ένταση, όπως απαιτείται.

Για μας θα είναι πολύ σημαντικό να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας μέσα από την άμυνα μας. Από κει και πέρα, στην επίθεση πρέπει να διαβάσουμε τις αδυναμίες της ΑΕΚ και να είμαστε 40 λεπτά πολύ συγκεντρωμένοι και ήρεμοι για να μπορέσουμε να έχουμε την εικόνα που θέλουμε, προκειμένου να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Για τη συνεχή βελτίωση που παρουσιάζει η ομάδα το τελευταίο διάστημα:

«Θεωρώ πολύ σημαντικό το γεγονός ότι ο καθένας έχει το ρόλο του, δενόμαστε μεταξύ μας και αποδίδουμε καλύτερα. Πλέον τα παιχνίδια που έρχονται μπροστά μας, είναι πολύ σημαντικά και θα πρέπει σε κάθε αγώνα να δίνουμε το 100%».//

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ