Καρατζάς στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ: «Εγώ και ο Μελής δεν θα αφήσουμε αβοήθητο τον Κολοσσό» (audio)

 

Ο πρόεδρος της ομάδας της Ρόδου μίλησε στην εκπομπή της ΕΡΑ ΣΠΟΡ “Κατά Ιωάννου Ευαγγέλιο” και στον Βαγγέλη Ιωάννου για τα προβλήματα που έχουν προκαλέσει στο νησί οι καταστροφικές πυρκαγιές και τόνισε πως σκοπεύει να βοηθήσει το σύλλογο παρά τις υπάρχουσες δυσκολίες.

Οι καταστροφικές πυρκαγιές ταλανίζουν όλη τη χώρα και η Ρόδος είναι μία περιοχή που βίωσε και εξακολουθεί να βιώνει δύσκολες συνθήκες με αρκετά προβλήματα να παρουσιάζονται σε όλους τους τομείς.

Ένας από αυτούς είναι και ο αθλητισμός, καθώς οι άνθρωποι του Κολοσσού Ρόδου αντιμετωπίζουν αρκετά προβλήματα με καταστροφές που έχουν προκληθεί σε επιχειρήσεις τους, ενώ ο μεγαλύτερος “πονοκέφαλος” παραμένει ο κλάδος του τουρισμού, που ήδη έχει… πληγές λόγω των πυρκαγιών.

Ο Πρόεδρος του Κολοσσού, Θεόδωρος Καρατζάς φιλοξενήθηκε στην εκπομπή της ΕΡΑ ΣΠΟΡ, “Κατα Ιωάννου Ευαγγέλιο”, και μίλησε στον Βαγγέλη Ιωάννου για την “επόμενη ημέρα” στο νησί και τις ενέργειες που σκοπεύουν να κάνουν οι άνθρωποι της ομάδας.

Μεταξύ άλλων, ο ισχυρός άνδρας της νησιώτικης ΚΑΕ, τόνισε πως μαζί με τον Μιχάλη Μελή, που είναι στη διοίκηση του συλλόγου, θα κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να βοηθήσουν την ομάδα, προκειμένου να μην αντιμετωπίσει οικονομικά ή άλλα θέματα μέσα στην επερχόμενη αγωνιστική σεζόν στην Βasket League.//Γ.

Ακούστε το παρακάτω ηχητικό απόσπασμα:


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ