Καντζούρης: «Τεράστια νίκη που έχει διπλή σημασία, ο κόουτς Σπανούλης κάνει εξαιρετική δουλειά»

Η ΑΕΚ έκανε το 3/3 στη Basket League, περνώντας νικηφόρα από την έδρα του Περιστερίου και ο τεχνικός της “Ένωσης” τόνισε πόσο σημαντικό ήταν αυτό το αποτέλεσμα, ενώ έδωσε τα εύσημα στον προπονητή “Kill Bill”.

Στη διπλή σημασία που έχει η νίκη της ΑΕΚ μέσα στο Περιστέρι στάθηκε ο Ηλίας Καντζούρης, ενώ ο τεχνικός της “Ένωσης” έδωσε τα εύσημα στον Βασίλη Σπανούλη για την εξαιρετική δουλειά που κάνει ως προπονητής.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ηλία Καντζούρη: «Ήταν ένα πολύ σκληρό παιχνίδι ακριβώς όπως το είχαμε περιγράψει μέσα στα αποδυτήρια πριν την έναρξη του αγώνα στους παίκτες μας. Τους είπαμε ότι πρέπει να περιμένουν μια σκυλομαχία και νομίζω κάτι τέτοιο έγινε σήμερα εδώ στο γήπεδο.

Ξέραμε ότι το Περιστέρι είναι μια πολύ καλή ομάδα, πολύ συγκροτημένη προπονητικά με ξεκάθαρες αρχές. Οπότε εμείς θα έπρεπε να ανταπεξέλθουμε, να βγάλουμε στο παρκέ τα καλά στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν σαν ομάδα.

Σίγουρα είχαμε αρκετά κενά διαστήματα και είναι φυσιολογικό, είναι η αρχή της σεζόν. Κάναμε κάποια λάθη αβίαστα, τα οποία δεν επιτρέπονται για την αξία των παικτών μας, παρόλο που είχαμε προετοιμαστεί για συγκεκριμένες καταστάσεις.

Το πιο σημαντικό για μένα είναι ο χαρακτήρας που έδειξαν οι παίκτες όταν βρεθήκαμε κάτω. Αυτοί είχαν τα ψυχικά αποθέματα. Κάνανε μεγάλα plays σε άμυνα και επίθεση και πήραμε μια τεράστια νίκη, που έχει διπλή σημασία, γιατί δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι άλλες ομάδες θα περάσουν εύκολα εδώ μέσα.

Καλή συνέχεια στο Περιστέρι και τον κόουτς Σπανούλη. Κάνει εξαιρετική δουλειά και το βλέπουμε όλοι».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ