Καντζούρης: «Μας ακούμπησε όλους η ονοματοδοσία του γυμναστηρίου»

Ο τεχνικός της “Ένωσης” στις δηλώσεις του, στάθηκε στη σημαντική κίνηση του συλλόγου για την οικογένεια του Γέλοβατς, ενώ όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, επισήμανε τα θετικά στοιχεία που έβγαλε σήμερα η “Βασίλισσα”. 

Σε ένα παιχνίδι, αφιερωμένο στη μνήμη του αδικοχαμένου Σέρβου, η “Βασίλισσα” επικράτησε του Ιωνικού με 92:77 στο κλειστό των Άνω Λιοσίων. Μετά τη λήξη του αγώνα, ο τεχνικός της “Ένωσης”, Ηλίας Καντζούρης μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ αναφέρθηκε στα θετικά στοιχεία που έδειξε σήμερα η ομάδα του, ενώ τόνισε πως η ονοματοδοσία του γυμναστηρίου στο κλειστό των Άνω Λιοσίων ακούμπησε τους πάντες στον “Δικέφαλο”.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της ΕΡΤ ο τεχνικός της ΑΕΚ, Ηλίας Καντζούρης:

«Καλή δύναμη στην οικογένεια του Στέβαν Γελοβατς. Αν και πολλοί δεν ήμασταν πέρσι εδώ, αυτό που έγινε χθες με την ονοματοδοσία μας ακούμπησε όλους

Είχαμε καλά και κακά διαστήματα, αλλά είχαμε επισημάνει τα λάθη. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε, μπορούμε να γίνουμε καλύτερη ομάδα. Εχουμε στιγμές αφέλειας και πρέπει να τα ελαχιστοποιήσουμε αυτά τα κομμάτια».

Για τον Φλιώνη είπε: «Να μην περιμένουμε πολλά πράγματα, να μην τον πιέσουμε, να ενσωματωθεί αρμονικά. Το ξέρει και ο ίδιος». //

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ