Καντζούρης: «Κρατάμε τη νίκη, πρέπει να είμαστε καλύτεροι αύριο»

Τη νίκη της “γαλανόλευκης” στην πρεμιέρα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κ18 σχολίασε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, τονίζοντας πως η ομάδα πρέπει να βελτιωθεί ενόψει των επόμενων παιχνιδιών στη διοργάνωση.

Η Εθνική Εφήβων έκανε το πρώτο βήμα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U18, επικρατώντας της Τσεχίας με 67-56 και προετοιμάζεται για την αυριανή (31/07) της αναμέτρηση απέναντι στη Σερβία.

Μετά τη λήξη του αγώνα, ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, Ηλίας Καντζούρης σχολίασε τη νίκη της ομάδας του, τονίζοντας πως η επιθετική αστοχία των παικτών του καλύφθηκε από την εξαιρετική τους άμυνα, ενώ παράλληλα ανέφερε πως η “γαλανόλευκη” πρέπει να παρουσιαστεί πιο συγκεντρωμένη στο επόμενο ματς της.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ηλία Καντζούρη:

«Κάθε πρεμιέρα κρύβει δυσκολίες. Πολύ δε περισσότερο όταν μιλάμε για παιδιά που δεν έχουν ουσιαστικά παίξει ποτέ σε τέτοιες διοργανώσεις, εξαιτίας της κατάστασης που επικρατούσε τα δύο τελευταία χρόνια με την πανδημία. Παρουσιαστήκαμε συνεπείς στην άμυνα και αυτό ήταν που κάλυψε την αστοχία μας στον επιθετικό τομέα και τα πολλά μας λάθη. Έρχεται μια καινούρια μέρα. Κρατάμε τη νίκη και θέτουμε ως στόχο να παρουσιαστούμε καλύτεροι αύριο. Είναι μια καλή, ποιοτική ομάδα και θεωρώ πως η δύναμή της βρίσκεται στα γκαρντ. Θα πρέπει να είμαστε πολύ πιο συγκεντρωμένοι αμυντικά και από την άλλη να λειτουργήσουμε πολύ καλύτερα στο επιθετικό κομμάτι».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ