Καντζούρης: «Είναι ένας πολύ σημαντικός αγώνας για εμάς»

 

Ο προπονητής της ΑΕΚ, σε δηλώσεις του για την αναμέτρηση κόντρα στο Περιστέρι (28/1, 16:00, ΕΡΤ3), αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο καλό μομέντουμ της αντίπαλης ομάδας, αλλά και στο γεγονός ότι οι “κιτρινόμαυροι” θα παίξουν μπροστά στον κόσμο τους μετά απο αρκετό καιρό.

Ο Ηλίας Καντζούρης μίλησε για το αγωνιστικό πλάνο της ομάδας του, ενώ απηύθυνε κάλεσμα στους φίλους της “Ένωσης” να γεμίσουν το γήπεδο, όχι μόνο για να στηρίξουν την ομάδα στο σημαντικό αυτό παιχνίδι, αλλά και για να τιμήσουν τον Νίκο Ζήση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δε χωρά αμφιβολία ότι είναι ένας πολύ σημαντικός αγώνας για εμάς. Παίζουμε μπροστά στον κόσμο μας μετά από αρκετό καιρό. Θα έχουμε απέναντί μας μία πολύ καλή ομάδα, η οποία βρίσκεται και σε καλό μομέντουμ, όπως έδειξε και στις τελευταίες εμφανίσεις της.

Ανεξάρτητα από τις συνθήκες, πρέπει να δείξουμε αποφασιστικότητα και να επιβάλλουμε το δικό μας στυλ παιχνιδιού, για να φτάσουμε στο στόχο μας.

Παράλληλα, είναι μία μεγάλη ημέρα για τον σύλλογό μας, διότι θα βραβευτεί μία από τις μεγαλύτερες μορφές που φόρεσαν ποτέ την κιτρινόμαυρη φανέλα, ο Νίκος Ζήσης.

Η παρουσία του κόσμου μας είναι επιβεβλημένη και για να μας δώσει τη γνωστή ώθηση, αλλά και για να τιμήσει με τη σειρά του, το μεγάλο αυτόν αθλητή, έτσι όπως του αρμόζει».//

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ