Καντζούρης: «Δοκιμάσαμε διάφορα πράγματα»

Ο προπονητής της ΑΕΚ, μίλησε για την συμμετοχή της “Ένωσης” στο τρίτο Τουρνουά “Νίκος Φάσουρας”, αλλά και τα συμπεράσματα που έβγαλε.

Η ΑΕΚ κατέκτησε την τρίτη θέση στο τουρνουά που διοργάνωσε το Περιστέρι, αφού επικράτησε του ΠΑΟΚ με 65-59. O Ηλίας Καντζούρης, έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του, αλλά και για το γεγονός πως σιγά θα έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο aekbc.gr:

«Aποτελεί χαρά και τιμή για μας, που προσκληθήκαμε να συμμετάσχουμε στο Τουρνουά εις μνήμην του αδικοχαμένου πρώην αθλητή του Περιστερίου, Νίκου Φάσουρα. Για την ιστορία, με τον Νίκο υπήρξαμε και συμφοιτητές στη Γυμναστική Ακαδημία.

Μπορώ να πω, ότι βρίσκεται σε εξέλιξη ένα τουρνουά υψηλού επιπέδου. Αυτονόητο είναι, ότι δεν πρέπει να ξεχνάμε τις αξίες. Πρέπει να τις τιμούμε.

Σε ό,τι αφορά στο αμιγώς αγωνιστικό κομμάτι, δεν έχω να πω πολλά. Παίξαμε δύο φιλικά ματς στο Περιστέρι σε δύο ημέρες. Τα φιλικά γίνονται για να εξάγουμε κάποια συμπεράσματα. Προσπαθούμε να δοκιμάσουμε διάφορα πράγματα. Και είμαι χαρούμενος γιατί έχω ενημερωθεί, ότι πλησιάζει η ώρα να κάνουμε όλοι μαζί προπόνηση και να βάλουμε τα σωστά κομμάτια στη σωστή θέση».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ