Καντέρ: «Με πιέζουν να αποσυρθώ στα 30 μου, υποκριτής ο Σίλβερ»

 

Ο Τούρκος σέντερ εξαπέλυσε επίθεση κατά του Κομισάριου και του ΝΒΑ γενικότερα, τονίζοντας πως δέχεται πίεση να αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

Ο Ενές Καντέρ είναι γνωστός για την πολιτικοποιημένη “φωνή” που έχει εδώ και χρόνια που αγωνίζεται στο “μαγικό κόσμο” του ΝΒΑ, χωρίς να διστάζει να τα “βάλει” μέχρι και με τον ισχυρό άνδρα της πατρίδας του, Ταγίπ Ερντογάν.

Ο 30χρονος Τούρκος σέντερ εξαπέλυσε για άλλη μια φορά επίθεση κατά της διοργανώτριας αρχής, αλλά και κατά του Κομισάριου της Λίγκα, Άνταμ Σίλβερ. Έχοντας το θάρρος της γνώμης του, ο Καντέρ δήλωσε στο ΤΜΖ πως τον πιέζουν να αποσυρθεί.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ενές Καντέρ:

«Με πιέζουν να αποσυρθώ στα 30 μου, δυστυχώς. Όμως θα το ξεπεράσω. Συνεχίζω να γυμνάζομαι και να προπονούμαι. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι το NBA και ο Άνταμ Σίλβερ είναι σίγουρα ένας από τους πιο υποκριτικούς οργανισμούς και ένας από τους πιο υποκριτικούς επιτρόπους στον κόσμο. Το ΝΒΑ έχει δισεκατομμύρια δολάρια συνδεδεμένα με τη δικτατορία της Κίνας. Υποστηρίζουν πράγματα μέχρι να επηρεάσει τα χρήματά τους ή την επιχείρησή τους. Κάποιος έπρεπε να τους εκθέσει, και κάποιος τελικά τους εξέθεσε και από πρώτο χέρι. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ