Κάνουν “φτερά” τα πρώτα εισιτήρια του Προολυμπιακού

Η επιθυμία του κόσμου να ενισχύσει την Εθνική Ελλάδας στην μάχη της στο Προολυμπιακό τουρνουά (2-7/7), που θα φιλοξενηθεί στο ΣΕΦ, είναι μεγάλη, με την ΕΟΚ να ενημερώνει ότι τα μαγικά χαρτάκια “εξαφανίζονται σε χρόνο-ρεκόρ.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΕΟΚ:

«Ο ερχόμενος Ιούλιος θα είναι… μήνας μπάσκετ κι αυτό επιβεβαιώθηκε με πανηγυρικό τρόπο από τις πρώτες ώρες της κυκλοφορίας των εισιτηρίων του Προολυμπιακού τουρνουά (2-7/7, ΣΕΦ).

Η μεγάλη προσφορά της ΕΟΚ προς τους φιλάθλους, με την παροχή του 20% των συνολικών εισιτηρίων της διοργάνωσης σε προνομιακές τιμές με σημαντικές εκπτώσεις σήμανε… συναγερμό.

Το ποσοστό των εισιτηρίων που αφορά στον μεγάλο τελικό της 7/7, που θα κρίνει το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς αγώνες, «εξαφανίστηκαν» σε χρόνο – ρεκόρ.

Για τους ημιτελικούς της 6/7 που θα αναδείξουν το ζευγάρι του μεγάλου τελικού έχουν απομείνει ελάχιστα, ενώ υπάρχει μικρή διαθεσιμότητα για τους υπόλοιπους αγώνες, ομίλων και «χιαστί» που δίνουν την ευκαιρία για να δει ο κόσμος από κοντά μεγάλα αστέρια του σπορ και πέρα από τους Ελληνες διεθνείς, σε απόλυτα προσιτές τιμές.

Η διάθεση του συγκεκριμένου «πακέτου» συνεχίζεται μέχρι εξάντλησής τους και θα υπάρξει ενημέρωση για το επόμενο στάδιο πώλησης των εισιτηρίων της διοργάνωσης.

Yπενθυμίζεται ότι σε περίπτωση παρουσίας της Εθνικής Ελλάδας στους ημιτελικούς, ο αγώνας της θα είναι ο πρώτος χρονικά από τους δύο ημιτελικούς.

Τα εισιτήρια μπορείτε να τα προμηθεύεστε από ΕΔΩ».//

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ