Κάνααν: «Να είμαστε όλοι σε εγρήγορση και στην ίδια σελίδα» (video)

Ο γκαρντ του Ολυμπιακού στις δηλώσεις του ενόψει της αυριανής εκτός έδρας αναμέτρησης απέναντι στην Άλμπα Βερολίνου τόνισε πως τα παιχνίδια σαν αυτά είναι παγίδες.

Οι Πειραιώτες αντιμετωπίζουν τους Γερμανούς για την 17η αγωνιστική της Euroleague και στοχεύουν μόνο στην νίκη (δεύτερη διαδοχική) για να κλείσουν τον πρώτο γύρο με θετικό ρεκόρ.

Ο Αϊζάια Κάνααν στις δηλώσεις του αρχικά ανέφερε, ότι ο Ολυμπιακός δεν πρέπει να πέσει στην παγίδα του εύκολου παιχνιδιού, στη συνέχεια, σχολίασε τον πρώτο γύρο της Euroleague και την εικόνα της ομάδας του, ενώ, δεν παρέλειψε να μιλήσει και για την πληρότητα των ”ερυθρόλευκων”.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Κάποιες φορές παιχνίδια σαν και αυτά είναι παγίδες. Εμείς δε θέλουμε να πέσουμε στην παγίδα. Καταλαβαίνουμε πως πρόκειται για δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι και πρέπει απλώς να πάμε εκεί και να κάνουμε αυτά που χρειάζεται για τη νίκη».

Για την αποτίμηση του 1ου γύρου: «Ξέραμε πως η χρονιά θα είναι δύσκολη. Η EuroLeague είναι δύσκολη, υπάρχουν αρκετές καλές ομάδες και κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο. Θα υπάρξουν πάνω και κάτω και προφανώς υπάρχουν παιχνίδια στα οποία θέλαμε να είχαμε πάρει τη νίκη, αλλά είναι μέρος του μπάσκετ. Εμείς απλώς πρέπει να μάθουμε αυτά και να προχωράμε χωρίς να επιτρέψουμε αυτά που έγιναν να ξανασυμβούν».

Για τις προσθήκες και την πληρότητα του Ολυμπιακού: «Εμείς προσπαθούμε να τους εντάξουμε σε αυτά που ήδη κάνουμε. Είναι μεγάλη σεζόν και χρειαζόμαστε κορμιά, να είμαστε όλοι σε εγρήγορση και στην ίδια σελίδα». //ΜΛ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ