Καμπάτζ: «Αποφάσισα να απομακρυνθώ. Το WNBA να υποστηρίξει τις παίκτριες»

 

Η Αμερικανίδα τέσσερις φορές all star στο WNBA ανακοίνωσε τον περασμένο μήνα την αποχώρησή της από τους Λος Άντζελες Σπαρκ, σε ένα γεγονός που ξάφνιασε άπαντες.

Στις 26 Ιουλίου η Λιζ Καμπάτζ και οι Λος Άντζελες Σπαρκ ανακοίνωσαν ότι συμφώνησαν να χωρίσουν φιλικά, μόλις στα μισά της πρώτης της σεζόν. Η Αμερικανίδα αθλήτρια μετεγγράφει τον Φεβρουάριο ως ελεύθερη, με την αποχώρησή της να γίνεται υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Σε ανάρτηση που έκανε τονίζει:

«Το να παίξω για τους Sparks ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα και είναι τιμή μου που μοιράστηκα το γήπεδο με τέτοιες καταπληκτικές κυρίες για όσο καιρό το κάναμε. Λυπάμαι που έφυγα απότομα και μακάρι να είχε τελειώσει με διαφορετικό τρόπο.

Αποφάσισα να απομακρυνθώ από το πρωτάθλημα προς το παρόν και ελπίζω ότι το WNBA θα κάνει τον ρόλο του στη δημιουργία ασφαλέστερων περιβαλλόντων και ενός ισχυρότερου συστήματος υποστήριξης για τις παίκτριές του.

Ενώ θα μου λείψει το μωβ και το χρυσό, θα αφιερώσω αυτόν τον χρόνο για να επικεντρωθώ στη θεραπεία και την προσωπική μου ανάπτυξη προτού δώσω διευκρινίσεις σχετικά με φήμες του παρελθόντος. Ευχαριστώ όλους τους υποστηρικτές, την οικογένεια και τους φίλους μου για όλη την αγάπη και το φως με το οποίο συνεχίζετε να με περιβάλλετε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ