Ιτούδης: «Είχαμε καλές στιγμές, αλλά δεν ήταν αρκετές»

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός μίλησε αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης κόντρα στις ΗΠΑ και τόνισε πως το μυαλό τώρα είναι στο ματς κόντρα στη Νέα Ζηλανδία, ενώ μίλησε και για τις καλές στιγμές της ομάδας.

Ο Δημήτρης Ιτούδης, μίλησε αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης κόντρα στις ΗΠΑ και την ήττα της Εθνικής, αναφερόμενος στις καλές στιγμές του συνόλου του, αλλά και στην ανάγκη να φέρει θετικό αποτέλεσμα κόντρα στη Νέα Ζηλανδία.

Αναλυτικά όσα ανέφερε: 

«Συγχαρητήρια στις ΗΠΑ, ήταν καλύτερες έκαναν ένα ποιοτικό παιχνίδι. Διεκδίκησαν τα φάουλ, δεν τους δημιουργήσαμε πρόβλημα και δεν προστατεύσαμε τη ρακέτα. Βλέπουμε τώρα το παιχνίδι με τη Νέα Ζηλανδία, που είναι τελικός.

Είχαμε καλές στιγμές, αλλά δεν ήταν αρκετές για να αντιμετωπίσεις αυτή την ομάδα. Δεν περιορίσαμε το τρίποντό τους, κάναμε λάθη που δεν έπρεπε, δείξαμε έλλειψη δυνάμεων και δεν κερδίσαμε το τελευταίο δεκάλεπτο που θέλαμε. Στο τέλος κάναμε και μια διαχείριση δυνάμεων.

Πρέπει να κερδίσουμε τη Νέα Ζηλανδία, να παίξουμε με μεγαλύτερο σθένος και ποιότητα. Να ανταπεξέλθουμε στην πίεσή τους και να δείξουμε την ίδια αποφασιστικότητά».//Μ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ