Ιγκουοντάλα: «Οι Hall of Famers δεν έχουν… ψεγάδια, εγώ δεν είμαι ένας από αυτούς»

 

Ο τετράκις πρωταθλητής με τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, μίλησε για την καριέρα του, βλέποντας την πορεία του στα γήπεδα του μαγικού κόσμου του NBA, με τίτλους και προσωπικές διακρίσεις, έχοντας στο παλμαρέ του και το MVP των τελικών του 2015.

Ο Αντρέ Ιγκουοντάλα μίλησε στο podcast του Τζέι Τζέι Ρέντιγκ για την καριέρα του και τις επιτυχίες που έχει στο NBA. Στην ερώτηση που του έκανε ο πρώην παίκτης των Πέλικανς, αν βλέπει τον εαυτό του στο Hall of Fame σε λίγα χρόνια, απάντησε πως δύσκολα μπορεί να συγκριθεί με τους θρύλους του αθλήματος σε αυτή την κατηγορία. Αυτό συμβαίνει διότι πιστεύει πως έχει “ψεγάδια” που όλοι οι κορυφαίοι δεν έχουν. Πιο συγκεκριμένα είπε πως: «Δεν είμαι τύπος που πιστεύει στην κουλτούρα ότι πρέπει να έχει δαχτυλίδια ένας παίκτης για να μπει στο Hall of Fame, αν και έχω ευνοηθεί από αυτό στην καριέρα μου»

Για το αν μπορεί να μπει στο Hall of Fame: «Ξέρω ότι έχω πολλά ψεγάδια. Και νομίζω ότι πρέπει να υπάρχουν επίπεδα στο Hall of Fame. Εγώ δεν είμαι Hall of Famer κατά την γνώμη μου. Όχι, όχι, όχι. Οι Hall of Famers είναι τύποι που δεν έχουν ψεγάδια. Πιστεύω ότι ήμουν καλός παίκτης, αλλά όχι σαν τον Κόμπι Μπράιαντ ή τον ΛεΜπρόν Τζέιμς.»//ΓΡ.

 


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ