Η θέση του αρχηγού για Μπράουν

 

Ένα από τα πιο πολυσυζητημένα θέματα του Ευρωπαϊκού μπάσκετ είναι η πολιτογράφηση του Αμερικανού γκαρντ ως Ισπανός και ο αρχηγός, Ρούντι Φερνάντεζ έκανε γνωστή τη δική του τοποθέτηση.

Ο άσος της Ρεάλ πήρε θέση για την πολιτογράφηση του Λορέντζο Μπράουν υποστηρίζοντας πως δεν έχει καμία σχέση με τη χώρα της Ιβηρικής. Ο ίδιος δήλωσε: «Δε μου φαίνεται σωστό. Έχω μιλήσει με τον Χόρχε Γκαρμπαχόσα (πρόεδρος της ισπανικής ομοσπονδίας) και ως αρχηγός έπρεπε να πω τη γνώμη μου. Έμαθα από τον Τύπο ότι παίρνει ισπανικό διαβατήριο αυτός ο παίκτης, ο οποίος δεν έχει καμία σχέση με τη χώρα».

Αντιθέτως, τάχθηκε υπέρ των Ιμπάκα – Μίροτιτς που είναι μεν ξένοι αλλά έχουν αγωνιστεί από μικρή ηλικία στην Ισπανία. Ειδικότερα είπε: «Είναι ξένοι παίκτες, αλλά έχουν παίξει από μικρή ηλικία στην Ισπανία και στις ακαδημίες ομάδων και έχουν ένα ιδιαίτερο δεσμό με τη χώρα μας».

Τέλος, ο Φερνάντεζ δεν θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστο το διαζύγιο Ρεάλ – Λάσο. Ο Ρούντι σημείωσε: «Είχε την ευκαιρία να συνεχίσει μετά την καρδιακή προσβολή, όμως η Ρεάλ δεν το είδε με αυτόν τον τρόπο. Η ομάδα είναι πάνω από όλα, είτε είσαι θρύλος είτε όχι».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ