Η FIBA άνοιξε φάκελο σε βάρος του Πιέρια Χένρι!

 

Προσωρινά σε διαθεσιμότητα τέθηκε ο Αμερικανός γκαρντ της Μπασκόνια, καθώς η Παγκόσμια Ομοσπονδία Μπάσκετ εξετάζει την περίπτωσή του για λόγους ντόπινγκ.

Μεγάλος “πονοκέφαλος” προέκυψε στην Μπασκόνια, καθώς η FIBA άνοιξε φάκελο σε βάρος του Πιέρια Χένρι για λόγους ντόπινγκ, κάτι που σημαίνει πως ο Αμερικανός γκαρντ έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα και οι Βάσκοι διέκοψαν έστω και προσωρινά τη συνεργασία τους με τον παίκτη. Η Μπασκόνια με ανακοίνωσή της τόνισε πως το θέμα είναι διαδικαστικό και αυτό το ζήτημα δεν πρόκειται από κάποιο θετικό δείγμα του σε έλεγχο αντί-ντόπινγκ.//

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Μπασκόνια:

«Με αφορμή τη διενέργεια ελέγχου ρουτίνας αντιντόπινγκ στον παίκτη Πιέρια Χένρι από τις αρχές της FIBA, η FIBA συμφώνησε να ανοίξει φάκελο για τον παίκτη και την προσωρινή αναστολή της άδειας του μέχρι την επίλυση του θέματος. Τόσο ο φάκελος, όσο και η συμφωνηθείσα αναστολή δεν απορρέουν από το γεγονός ότι ο παίκτης έδωσε θετικό αποτέλεσμα στον έλεγχο αντιντόπινγκ για απαγορευμένες ουσίες, αλλά μάλλον απορρέει από διαδικαστικό ζήτημα».


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ