Η Ελευθερούπολη στέκεται δίπλα στον Τσουμάνη!

Ο ΓΣΕ εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία γνωστοποιεί πως ο 22χρονος φόργουορντ διαγνώστηκε με μυοκαρδίτιδα και πως όλοι οι άνθρωποι του συλλόγου στέκονται στον αθλητή. 

Η μοίρα… έπαιξε περίεργο και άσχημο παιχνίδι στον 22χρονο φόργουορντ της Ελευθερούπολης, Ανδρέα Τσουμάνη, καθώς διαγνώστηκε με μυοκαρδίτιδα, με αποτέλεσμα να χάσει το υπόλοιπο της σεζόν στην Elite League.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του, ο σύλλογος της Ελευθερούπολης, τονίζει πως ο Τσουμάνης απέφυγε νωρίς τα χειρότερα και πως με την κατάλληλη θεραπεία, θα καταφέρει να επιστρέψει στα παρκέ. //

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ελευθερούπολης:

«Είμαστε όλοι Ανδρέας Τσουμάνης

Στα πρόσωπα όλης της ομάδας μας υπάρχει ζωγραφισμένη μια χαρμολύπη.
Η λύπη είναι για το γεγονός ότι ο αθλητής μας Ανδρέας Τσουμάνης διαγνώστηκε με μυοκαρδίτιδα και δεν θα μπορεί να βοηθήσει την ομάδα στην συνέχεια του πρωταθλήματος.
Η χαρά μας είναι ότι το καταλάβαμε νωρίς, απέφυγε τα χειρότερα και με την κατάλληλη θεραπεία τον περιμένουμε να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους.

Η υγεία των αθλητών μας είναι το παν για όλους μας στην Ελευθερούπολη και αυτά τα γεγονότα ξεπερνάνε τον αθλητισμό. Ανδρέα ευχόμαστε σιδερένιος και με το καλό να επιστρέψεις».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ