Η δωρεά του Γκριν για τον Πέιν (vid)


Συντετριμμένος για τον θάνατο του πρώην συμπαίκτη του εμφανίστηκε ο σταρ των Ουόριορς, ο οποίος θέλει να κρατήσει τη μνήμη του ζωντανή.

Ο αστέρας των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, Ντρέιμοντ Γκριν, ο οποίος ήταν συμπαίκτης με τον Πέιν στο πανεπιστήμιο του Μίσιγκαν Στέιτ, δεν κατάφερε να ολοκληρώσει τις δηλώσεις του μετά τη νίκη της ομάδας του απέναντι στους Μέμφις Γκρίζλις, καθώς ήταν συναισθηματικά φορτισμένος.

Με στόχο να κρατήσει τη μνήμη του Πέιν ζωντανή, ο Γκριν ανακοίνωσε πως θα δωρίσει μαζί με τη γυναίκα του το ποσό των 100 χιλιάδων δολαρίων σε φορέα με το όνομα του άλλοτε ψηλού του Παναθηναϊκού. Παράλληλα, ο Αμερικανός ΝΒΑer κάλεσε την περιοχή του Μίσιγκαν να βοηθήσει στο να γίνουν έργα που θα τιμήσουν τη μνήμη του.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο τέταρτο παιχνίδι της σειράς ανάμεσα σε Ουόριορς και Γκρίζλις, ο Γκριν έγραψε το δικό του μήνυμα στα παπούτσια του για τον άδικο χαμό του Άντριαν Πέιν.

Οι δηλώσεις του Ντρέιμοντ Γκριν και η δωρεά που θα πραγματοποιήσει:

«Θέλω να πάω σπίτι μου και να κλάψω, δεν μ’ αρέσει να κλαίω μπροστά σε κόσμο. Μαζί με τη γυναίκα μου θα δωρίσουμε το ποσό των 100 χιλιάδων σε ένα φορέα με το όνομά του. Καλώ όλους από το Μίσιγκαν Στέιτ να κάνουμε κάτι για να κρατήσουμε τη μνήμη του ζωντανή και να τον τιμήσουμε, είτε με υποτροφίες, είτε με οτιδήποτε. Θέλω να πάρω τον χρόνο μου σε αυτό, με συγχωρείτε».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ