Γκριγκόνις, Λόιντ και Σατοράνσκι μίλησαν για τη σημασία της ELPA

 

Η ELPA αποτελεί το συνδικαλιστικό όργανο των παικτών της Euroleague και όχι μόνο, για τη σημασία της μίλησαν αρκετοί παίκτες της διοργάνωσης αναμεσά τους και ο παίκτης του Παναθηναϊκού. 

Ο Μάριους Γκριγκόνις, ο Τζόρνταν Λόιντ και ο Τόμας Σατοράνσκι παραχώρησαν δηλώσεις όσον αφορά την ELPA, η οποία σύμφωνα με τους ίδιους είναι αυτή που θα σταθεί δίπλα τους σε όποιο πρόβλημα αντιμετωπίσουν καθ’ όλη την διάρκεια της σεζόν.

Ο 29χρονος Λιθουανός τόνισε μεταξύ άλλων, πως ο στόχος της ELPA είναι η ασφάλεια των παικτών: «Για εμένα ο κύριος στόχος της ELPA είναι η ασφάλεια των παικτών. Να μιλάνε με κάποιους για τα θέματά τους. Πρώτα απ’ όλα είναι η ασφάλεια και η βεβαιότητα που νιώθει ένας παίκτης. Έχω πάρει μέρος σε διάφορες λίγες και πάντα υπάρχει η ανάγκη να σε προστατεύσει κάποιος». 

Ο Τζόρνταν Λόιντ είπε ότι «Η ELPA είναι μεγάλη υπόθεση για τους παίκτες. Είναι η φωνή για τους παίκτες. Όποτε έχεις ανάγκη κάτι, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας και αν είναι, θα βρίσκονται εκεί για εσένα. Και αυτό είναι ανεκτίμητο γιατί οι Αμερικανοί βρίσκονται μακριά από τα σπίτια τους», ενώ ο Τόμας Σατοράνσκι με την σειρά του ανέφερε:«Κάνουν σπουδαία δουλειά, αντιπροσωπεύουν τις ιδέες των παικτών και τους βοηθούν». //ΜΛ.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ