Γιουρτσεβέν: «Να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε»

Ο Τούρκος νεαρός σέντερ σε δηλώσεις που παραχώρησε, αναφέρθηκε στην επιστροφή του στην Εθνική ομάδα της πατρίδας του, τονίζοντας πως έχει αφήσει το παρελθόν πίσω του.

Η Εθνική Τουρκίας συνεχίζει την προετοιμασία της για το επερχόμενο MundoBasket, με τον Εργκίν Αταμάν να έχει βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα ήδη από τα πρώτα φιλικά παιχνίδια της ομάδας του.

Ο Ομέρ Γιουρτσεβέν είχε μείνει εκτός Εθνικής ομάδας την περασμένη σεζόν, καθώς δεν παρουσιάστηκε ποτέ στην προεπιλογή της, διότι ήθελε να δουλέψει το κορμί του για το ΝΒΑ, ωστόσο όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν και πλέον είναι έτοιμος να προσφέρει τις “υπηρεσίες” του στην ομάδα του κόουτς Αταμάν.

Μιλώντας στο “Socrates Dergi”, ο νεαρός Τούρκος ΝΒΑer δήλωσε πως το παρελθόν το έχει ξεχάσει, καθώς υπήρξε λάθος επικοινωνία με την τουρκική ομοσπονδία και τον ίδιο και τόνισε πως θα συμβάλλει τα μέγιστα για μία πιθανή επιτυχία της χώρας του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ομέρ Γιουρτσεβέν :

«Από τη μια πλευρά, είναι λογικό να το βλέπουμε έτσι από έξω. Οι διαφορές μας απόψεων, η άποψή μου για την κατάστασή μου ήταν διαφορετική ή υπήρχε λάθος επικοινωνία, αλλά ήρθαμε μαζί στην ίδια σελίδα γιατί στόχος μας ήταν να πάμε στο Παρίσι, να εκπροσωπήσουμε την εθνική ομάδα με τον καλύτερο τρόπο και να κερδίσουμε τον αγώνα. Χάρη σε αυτό, μπορέσαμε να συνεχίσουμε απευθείας από εκεί που σταματήσαμε».//Γ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ