Γιαννακόπουλος: «Του χρόνου το ρόστερ μας θα είναι καλύτερο από του 2009, θα πάρουμε δύο παίκτες των τριών εκατομμυρίων»

 

Ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού, με ανάρτησή του στα social media, δήλωσε πως ο Παναθηναϊκός και ο προπονητής του, Εργκίν Αταμάν, έχουν κάνει τις απαραίτητες ενέργειες από τώρα, ώστε να γίνουν δύο αλλαγές στο ρόστερ της επόμενης σεζόν, κάνοντας λόγο για δύο παίκτες τριών εκατομμυρίων ο καθένας, χωρίς να τους κατονομάσει.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μέσω αναρτήσεών του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ήταν αποκαλυπτικός, καθώς αναφέρθηκε ήδη στο ρόστερ της επόμενης σεζόν, κάνοντας λόγο για κινήσεις για δύο παίκτες αξίας τριών εκατομμυρίων ο καθένας.

Αναλυτικά η τοποθέτησή του:

«Πάρα πολύ πετυχημένη η ανακοίνωση για τον Πετρούσεφ. Σας βγάζω το καπέλο. Μακάρι να έχετε αλλάξει διάθεση, αλλά αφού έχουμε όρεξη για αστεία και σήμερα, για καζούρα, εγώ θα πω το εξής: μαζί με τον προπονητή μας, τον κύριο Αμάν-Αμάν, έχουμε κάνει τις ενέργειες από τώρα για δύο αλλαγές στο ρόστερ του χρόνου. Δύο παίκτες των 3 εκατ. ευρώ ο καθένας. Δεν πρόκειται να πω ποιοι είναι, τους ξέρετε καλά και τους δύο εκεί στον Πειραιά. Πιστεύω πως το ρόστερ μας του χρόνου θα είναι καλύτερο και από του 2009. Αυτά, καλή απόλαυση στο καφεδάκι σας».


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ