Γιαννακόπουλος: «Όταν κάποιος έχει δίκιο, δεν χάνεται ποτέ… άλλη μία φορά ζητώ συγγνώμη»

 

Mε ανάρτηση του στα κοινωνικά δίκτυα, ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός δείχνει ότι αναγνωρίζει τα λάθη του και μετανιώνει για αυτά, οδηγώντας στο συμπέρασμα ότι αναφέρεται στις σχέσεις του με τον Βασίλη Σπανούλη.

Με τον Βασίλη Σπανούλη να βρίσκεται στο επίκεντρο εδώ και αρκετές ώρες, καθώς απόψε Κυριακή (17/09) ο Ολυμπιακός ετοιμάζει γιορτή προς τιμήν του με τίτλο “The Night of the Legend”, με σκοπό αποσυρθεί η φανέλα με το Νο.7, και να βρεθεί ψηλά στο ουρανό του ΣΕΦ.

Μάλιστα, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός το Σάββατο (16/09) ήταν ανάμεσα στους καλεσμένους στο gala στον Αστέρα Βουλιαγμένης κι εκπροσωπήθηκε από τον πρόεδρο, Βασίλη Παρθενόπουλο. Ο ισχυρός άνδρας της “πράσινης” ΚΑΕ παρέδωσε στον πρώην αρχηγό των “ερυθρόλευκων” και νυν προπονητή του Περιστερίου ένα αναμνηστικό κάδρο από τα χρόνια του στο “τριφύλλι” και μία ευχετήρια κάρτα από τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ, Δημήτρη Γιαννακόπουλο: «Βασίλη, συγχαρητήρια για μία απίστευτη καριέρα! Σου εύχομαι κάθε επιτυχία και στην προπονητική!».

Ωστόσο, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος σήμερα (17/09) έκανε και ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα και δείχνει να έχει μετανιώσει στο παρελθόν για ότι έχει συμβεί με τον Βασίλη Σπανούλη, με τον ίδιον να ζητάει για άλλη μια φορά συγγνώμη.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου:

«Όταν κάποιος έχει δίκιο, δεν χάνεται ποτέ. Όσο άσχημα και να αντιδράσει. Και επειδή έχω μάθει να κρίνω εγώ πρώτος τον εαυτό μου και να αναγνωρίζω τα λάθη, άλλη μία φορά ζητώ συγγνώμη».//ΓΓ

 


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ