Γιαννακόπουλος: «Καλό είναι να μην κρίνουμε τα συμπεράσματα του καλοκαιριού»


Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός αναφέρθηκε στις αλλαγές στην Ευρώλιγκα, στη διαμόρφωση του φετινολυ ρόστερ της ομάδας και το ΟΑΚΑ.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου για το τέταρτο τουρνουά “Παύλος Γιαννακόπουλος”, ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ αναφέρθηκε στον αείμνηστο πατέρα του, Παύλο, το ρόστερ της ομάδας στη φετινή σεζόν, την αλλαγή του CEO στην Ευρωλίγκα, αλλά και για το ΟΑΚΑ, εκφράζοντας την ελπίδα του το ΟΑΚΑ να περάσει στα χέρια του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος:

«Πλέον το τουρνουά αυτό έχει γίνει θεσμός. Είναι μία καλή ευκαιρία οι νέοι να μαθαίνουν, αλλά και οι παλιότεροι να θυμούνται τι προσέφερε ο Παύλος Γιαννακόπουλος. Ευχαριστώ τις ομάδες που έχουν συμμετάσχει σε αυτό το τουρνουά, όπως τις Εφές, Αρμάνι και Μακάμπι που ήρθαν φέτος. Ο αθλητισμός είναι για να ενώνει και όχι για να χωρίζει. Ελπίζω, τις επόμενες ημέρες να δούμε πολύ κόσμο στο ΟΑΚΑ. Ευχαριστώ όλους όσους συνέλαβαν στην οργάνωση του τουρνουά. Εύχομαι μία σεζόν μακριά από τραυματισμούς. Οι αλλαγές γίνονται πάντα για το καλύτερο. Ο Ντέγιαν Μποντιρόγκα, σαν αθλητής έχει μείνει στην ιστορία και ελπίζω να κάνει το ίδιο και στη διοίκηση της Euroleague. Η προηγούμενη διοίκηση δεν άφησε πολύ ψηλά τον πήχη, οπότε δεν θα είναι δύσκολο για εκείνον. Του εύχομαι τα καλύτερα, και ελπίζω να έχουμε ένα καλύτερο προϊόν από αυτό που είχαμε τα προηγούμενα 20 χρόνια. Καλό είναι να μην κρίνουμε κάθε καλοκαίρι, αν μέναμε στα συμπεράσματα του καλοκαιριού τότε κάθε χρόνο ο Ολυμπιακός θα ήταν νταμπλιούχος. Κατά τη διάρκεια της χρονιάς πρέπει να κρίνουμε όταν οι ομάδες κάνουν προπονήσεις και έχουν αγώνες μαζί. Στις 19 Μαΐου βγήκε ο νόμος ότι το ΟΑΚΑ θα περάσει στα χέρια του Παναθηναϊκού. Θα μπορούσε να ήταν ένα καταπράσινο ΟΑΚΑ με κάποιες σουίτες, ωστόσο σε αυτό μείναμε λίγο πίσω. Ελπίζω σε άμεσο χρονικό διάστημα το ΟΑΚΑ να περάσει στα χέρια του Παναθηναϊκού, ώστε ο σύλλογος να έχει στην κυριότητα του το γήπεδο στο οποίο ανδρώθηκε και πήρε τα έξι ευρωπαϊκά».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ