Για το 2/2 στη Σλοβακία ο Παναθηναϊκός | Να υπερασπιστεί την έδρα της η Ελευθερία

Οι “πράσινες” βρίσκονται στην Μπάνσκα Μπίστριτσα, όπου θα αντιμετωπίσουν σήμερα (18/10, 19:00) την τοπική Σλάβια για την δεύτερη αγωνιστική του EuroCup Γυναικών, ενώ παράλληλα η ομάδα του Μοσχάτου φιλοξενεί την Μπρνο.

Ο Παναθηναϊκός μετά τη σπουδαία νίκη με ανατροπή στην πρεμιέρα του EuroCup Γυναικών κόντρα στη Μέχελεν, σκοπεύει σήμερα (18/10, 19:00) να διπλασιάσει τις νίκες του απέναντι στη Σλάβια.

Η Άννα-Νίκη Σταμολάμπρου δήλωσε για τον αγώνα: «Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο ταξίδι και μια δύσκολη αναμέτρηση για την 2η αγωνιστική του EuroCup. Ωστόσο, έχουμε δουλέψει πολύ καλά στις προπονήσεις και έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για να περιορίσουμε τα ατού της αντίπαλης ομάδας, να χτυπήσουμε πάνω στις αδυναμίες της και να τα δώσουμε όλα για την δεύτερη νίκη μας στη διοργάνωση».

Λίγο αργότερα, στις 19:30, η Ελευθερία Μοσχάτου υποδέχεται την Μπρνο με σκοπό την πρώτη της νίκη στη διοργάνωση μετά τη “βαριά” ήττα από τη Φλαμ Καρόλο στην πρεμιέρα, ενώ οι Τσέχες προέρχονται από ήττα στην έδρα της Σεντίς.//Γ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ