Γ. Αγγελόπουλος: «Θέλουμε να ακούμε στο γήπεδο το… μέχρι τέλους, γιατί κάποιοι το ακούνε και τρελαίνονται»

 

Οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, βρέθηκαν στην κοπή της πίτας των οργανωμένων της ομάδας και μεταξύ άλλων αναφέρθηκαν στο… “μέχρι τέλους”.

Οι Γιώργος και Παναγιώτης Αγγελόπουλος έδωσαν το παρών σε εκδήλωση των οργανωμένων του Ολυμπιακού χθες (27/1) το βράδυ, όπου και βραβεύτηκαν μέσα σε αποθέωση.

Αρχικά, ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος πήρε το μικρόφωνο αναφέροντας: “Ευχαριστούμε όλους για την σημερινή βραδιά. Σας ευχαριστούμε πολύ όλους που μας στηρίξατε από την αρχή με τον Γιώργο, στην δύσκολη απόφαση που πήραμε για το μέχρι τέλους. Την ιστορία την γράφουμε μαζί και ελπίζω να πανηγυρίσουμε ακόμα πολλούς τίτλους στο μέλλον όλοι μαζί”.

Κλείνοντας, τον λόγο πήρε ο Γιώργος Αγγελόπουλος, λέγοντας: “Θέλω να σας ευχαριστήσω για την σημερινή βραδιά και για όλα τα χρόνια που στηρίζετε τον Ολυμπιακό. Χωρίς εσάς δεν θα είχαμε καταφέρει τίποτα, Το μέχρι τέλους το αποφασίσαμε εμείς, αλλά χωρίς εσάς δεν θα πήγαινε μέχρι τέλους. Θέλω να το ακούμε και μέσα στο γήπεδο το μέχρι τέλους γιατί κάποιοι που το ακούνε τρελαίνονται”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ