Φιλιππάκος: «Ο Απόλλων αξίζει να βρίσκεται στη μεγάλη κατηγορία»

 

Ο 28χρονος φόργουορντ των Πατρινών, φιλοξενήθηκε στο Web Radio της ΕΟΚ και μίλησε μεταξύ άλλων για τη σπουδαία νίκη επί του Προμηθέα, για τον στόχο της παραμονής στην Basket League, αλλά και για τη στήριξη του κόσμου.

Αναλυτικά όσα είπε ο Παναγιώτης Φιλιππάκος:

Για τη νίκη επί του Προμηθέα: «Είναι μια πάρα πολύ σημαντική νίκη, δεδομένου και του αντιπάλου. Ο Προμηθέας είναι μια πολύ καλή ομάδα, ποιοτική, με γεμάτο ρόστερ. Είχε και την κούραση του ευρωπαϊκού παιχνιδιού, παρ’ όλα αυτά οι ομάδες σ’ αυτό το επίπεδο έχουν μάθει να παίζουν και με αυτόν τον παράγοντα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ανταπεξήλθαμε, που κάναμε χαρούμενο τον κόσμο μας. Ήταν κάτι πολύ σημαντικό, μιας που ήταν και πειστική εμφάνιση. Είμαστε όλοι χαρούμενοι και μάς τονώνει την ψυχολογία για τη συνέχεια».

Για το στόχο της παραμονής: «Η ομάδα είναι πολύ κοντά στο να πετύχει ο στόχο της, έχουμε κάνει δύο πολύ σημαντικά βήματα με Ιωνικό και Προμηθέα. Ήταν κάτι που το χρειαζόμασταν, καθώς υπήρχαν κάποια θέματα με αποχωρήσεις παικτών, καινούργιους παίκτες, τραυματισμούς, πράγματα μες στο πρόγραμμα, αλλά το σημαντικό και ο στόχος ήταν να βρούμε τη λύση για την παραμονή στην κατηγορία και οδεύουμε προς τα εκεί».

Για τα υπόλοιπα δύο παιχνίδια (με Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ): «Εμείς οφείλουμε να τελειώσουμε τη σεζόν και να παίξουμε κάθε παιχνίδι όσο πιο δυνατά μπορούμε, για τους εαυτούς μας, για τους προπονητές μας, για το σύλλογο, ο οποίος βγάζει πραγματικά υγεία, είναι νοικοκυρεμένος και αξίζει να βρίσκεται στη μεγάλη κατηγορία. Δε νομίζω ότι υπάρχει λόγος να χαλαρώσουμε ή να μη διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε στα υπόλοιπα δύο παιχνίδια».

Για τη στήριξη του κόσμου: «Ο κόσμος ανταποκρίθηκε και με το παραπάνω ακόμα και στις ήττες. Και στο σερί ηττών που είχαμε ο κόσμος ήταν εκεί, ήταν δίπλα μας 100%. Εγώ προσωπικά εντυπωσιάστηκα απ’ το πόσο κοντά είναι στην ομάδα, πόσο «ζεστά» νιώθει ο κόσμος στο γήπεδο και αντίστοιχα κάνει κι εμάς να νιώθουμε το ίδιο. Χαίρομαι πολύ που καταφέραμε να φέρουμε τ’ αποτελέσματα. Το σημαντικότερο για εμένα είναι ότι έχουμε αντιληφθεί τη σημαντικότητα του στόχου και κάνουμε τα πάντα γι’ αυτό, κάτι που έχει δει ο κόσμος και το ευχαριστήθηκε».//

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ