Ευχαριστήρια επιστολή των ομάδων της Elite League στον Αυγενάκη

 

Οι 16 ομάδες της Elite League, ευχαρίστησαν τον Υφυπουργό Αθλητισμού για τις ενέργειές του, για την ενίσχυση των σωματείων.

Ευχαριστήρια επιστολή έστειλαν οι 16 ομάδες της Elite League, στον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, για τις ενέργειές του προκειμένου να εξασφαλιστεί για τα σωματεία της κατηγορίας ποσό 340.380 ευρώ από τον νέο τρόπο φορολόγησης των κερδών των παικτών του στοιχήματος.

Αναλυτικά: 

“Αξιότιμε Κύριε Υφυπουργέ Αθλητισμού

Οι Διοικήσεις των Σωματείων της EliteLeague, σας εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες τους, για τις ενέργειές σας προκειμένου να εξασφαλιστεί για τα σωματεία της κατηγορίας ποσό 340.380 ευρώ από τον νέο τρόπο φορολόγησης των κερδών των παικτών του στοιχήματος.

Με αυτή σας την ενέργεια, επιβεβαιώσατε ότι είσαστε κοντά στα σωματεία και ακούτε τα αιτήματά τους, δείχνοντας ότι λάβατε σοβαρά υπόψιν τις αιτιάσεις που είχαμε καταθέσει στην αρχική εφαρμογή αυτής της επιχορήγησης, όταν η κατηγορία μας δεν είχε ξεχωριστή αναφορά, αλλά είχε συμπεριληφθεί στο σύνολο των ερασιτεχνικών σωματείων.

Η δίκαιη και καινοτόμος στήριξη όλου του ερασιτεχνικού αθλητισμού, με διαφανή και με αντικειμενικά κριτήρια δημιουργεί ένα αισιόδοξο και υποσχόμενο μέλλον, για προπονητές, αθλητές, παράγοντες και για όλους όσοι υπηρετούν με συνέπεια τον αθλητισμό.

Οι Συλλογοι της ELITE LEAGUE

1. ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΑΟ

2. ΑΙΑΣ ΑΠΣ ΕΥΟΣΜΟΥ

3. ΑΜΥΝΤΑΣ ΑΟ

4. ΑΟ ΤΡΙΤΩΝ

5. ΑΣ ΠΑΠΑΓΟΥ

6. ΓΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

7. ΓΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ

8. ΓΣ ΕΡΜΗΣ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ

9. ΕΝΩΣΗ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ

10. ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΕ 2022

11. ΚΟΡΟΙΒΟΣ ΑΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ

12. ΝΕΑΝΙΚΗ ΕΣΤΙΑ ΜΕΓΑΡΙΔΟΣ

13. ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΙΚΟΣ ΑΣ

14. ΦΕΑ Ν.ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ – Ν.ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ

15. ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΓΣ

16. ΨΥΧΙΚΟΥ ΑΕ”


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ