Βρούτσης: «Ουδείς Έλληνας νοσηλεύεται ή συνελήφθη»

Ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού βρίσκεται στο Βερολίνο για το Final-4 της Euroleague και προχώρησε σε μία διευκρινιστική δήλωση, σχετικά με τα επεισόδια που σημειώθηκαν στη γερμανική πρωτεύουσα.

Η κατάσταση ξέφυγε στο Βερολίνο χθες (25/5) το βράδυ, εξαιτίας μίας συμπλοκής οπαδών του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού και ο Γιάννης Βρούτσης που βρίσκεται εκεί ως εκπρόσωπος της ελληνικής κυβέρνησης, τονίζει πως κανένας Έλληνας δεν βρίσκεται τόσο στην πλευρά των νοσηλευόμενων, όσο και σε αυτή των συλληφθέντων.

«Από νωρίς το πρωί, με τη βοήθεια της Πρέσβειρας μας στο Βερολίνο, Μάρας Μαρινάκη, κινηθήκαμε συντονισμένα για να εξακριβώσουμε από τις γερμανικές αρχές τί ακριβώς συνέβη στα επεισόδια που έλαβαν χώρα τα ξημερώματα.

Έπειτα από πολύωρες επαφές επιβεβαιώνουμε επίσημα ότι ουδείς Έλληνας βρίσκεται ανάμεσα σε νοσηλευόμενους ή σε συλληφθέντες.

Όσοι Έλληνες προσήχθησαν αφέθηκαν ελεύθεροι, ενώ όσοι δέχθηκαν πρώτες βοήθειες υπέγραψαν υπεύθυνες δηλώσεις και αποχώρησαν», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Βρούτσης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ