Σλούκας: «Στη Φένερ αποδοκιμάστηκα από τον κόσμο του Ολυμπιακού, όχι του Παναθηναϊκού»

 

Ο Έλληνας γκαρντ εκπροσώπησε τους παίκτες του “τριφυλλιού” στη συνέντευξη Τύπου για το 5ο “τουρνουά Παύλος Γιαννακόπουλος”. Εκεί τόνισε πως οι “πράσινοι” έχουν ένα αρκετά καλό ρόστερ, το οποίο θα δώσει άλλο ενδιαφέρον στα ματς με τον Ολυμπιακό.

Ο Κώστας Σλούκας, ως αρχηγός του Παναθηναϊκού τη φετινή σεζόν, εκπροσώπησε τους συμπαίκτες του. Παράλληλα, αναφέρθηκε και στην υποδοχή από τον κόσμο της ομάδας, κάνοντας και μία σύγκριση με το παρελθόν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Καλησπέρα, είναι μεγάλη τιμή και χαρά, τόσο για μένα όσο και για την ομάδα την οποία εκπροσωπώ ως αρχηγός να παίρνουμε μέρος σε αυτό το τουρνουά. Γίνεται προς τιμήν μιας μεγάλης προσωπικότητας στον Ελληνικό αθλητισμό και στην Ευρώπη.

Όσο για το τουρνουά, είναι ένα δύσκολο τουρνουά και το τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας μας και θέλω να προσκαλέσω τον κόσμο να βρεθεί δίπλα μας. Είναι σημαντική η παρουσία του δίπλα μας στη διάρκεια όλης της χρονιάς».

Πως αντιμετώπιζες τον Παύλο Γιαννακόπουλο ως αντίπαλος;

«Όπως είπα και πριν, είναι μια πολύ μεγάλη προσωπικότητα. Τόσο στην οικογένεια του Παναθηναϊκού όσο και στην Ευρώπη. Πέρα από ένας ιδιοκτήτης μιας ομάδας που αγαπούσε πολύ, έδινε ψυχή και σώμα για να πετύχει. Σαν αντίπαλος ο Παναθηναϊκός ήταν μια δύσκολη ομάδα. Υπήρχαν φορές που ο Παναθηναϊκός πήγαινε καλύτερα στην Ευρώπη, άλλες πήγαινε καλύτερα ο Ολυμπιακός.

Με τις προσθήκες που έκανε ο πρόεδρος και όλοι αυτοί που μαζευτήκαμε για να φέρουμε επιτυχίες στον Παναθηναϊκό θα κάνουν ακόμα πιο ενδιαφέρον τα ματς με τον Ολυμπιακό».

Πριν πέντε χρόνια ως παίκτης της Φενέρ είχες χειροκροτηθεί και είχες πει πως ο κόσμος του Παναθηναϊκού σέβεται κάποια πράγματα. Πως μπορεί να είναι η υποδοχή που θα λάβεις από τον κόσμο ως παίκτης του Παναθηναϊκού το έχεις σκεφτεί;

«Η αλήθεια είναι πως ερχόμενος ως αντίπαλος εδώ στο τουρνουά ο κόσμος του Παναθηναϊκού με είχε χειροκροτήσει, ήταν ένα περίεργο συναίσθημα για μένα, καθώς γίνονται διαφορετικές προσεγγίσεις. Αποδοκιμάστηκα ως παίκτης της Φενέρ από τον κόσμο του Ολυμπιακού παρά ως παίκτης της Φενέρ στον Παναθηναϊκό. Έχω δεχτεί πολύ μεγάλη αγάπη ήδη από τον κόσμο του Παναθηναϊκό και τους περιμένω δίπλα μας όλη τη χρονιά».//ΓΓ.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ