Σλούκας: «Προφανώς θα μπορούσα να είμαι στην καλύτερη πεντάδα»

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, στη media day της ομάδας του ενόψει του Final Four της Euroleague, τόνισε πως η πρόκριση στο Βερολίνο αποτελεί τη μεγαλύτερη δικαίωση για εκείνον, ενώ σχολίασε και την κίνησή του να δωρίσει το πριμ στο σταφ.

Aναλυτικά όσα είπε ο Κώστας Σλούκας στην κάμερα της Nova:

Για το πριμ της πρόκρισης που έδωσε στο σταφ του Παναθηναϊκού: «Δεν ήθελα να δημοσιευτεί αυτό. Ήταν κάτι προσωπικό. Καλύτερα μείνει μεταξύ μας. Προφανώς ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα παιδιά που παλεύουνε καθημερινά, μας βοηθάνε πίσω από την σκηνή. Εμείς είμαστε η σκηνή, αλλά μας βοηθάνε. Έχουμε περάσει χρόνο εντός και εκτός γηπέδου. Ένα μεγάλο ευχαριστώ».

Για το αν αυτή η κίνηση έδειξε ότι ο Παναθηναϊκός είναι ομάδα: «Η σφραγίδα μας ότι είμαστε ομάδα είναι το γεγονός πως προκριθήκαμε στο Final Four. Αν δεν είσαι ομάδα, δεν είσαι δεμένος, δεν έχεις χημεία, δεν βρίσκεσαι στο Final-Φοθρ. Βλέπετε ότι είναι ένα πολύ κλειστό κλαμπ τα τελευταία χρόνια το ποιες ομάδες πηγαίνουν και είναι επιτυχία που μπαίνει… σφήνα ο Παναθηναϊκός και δείχνει την μεγάλη διαδρομή που έχει κάνει».

Για το ότι ψηφίστηκε μέλος της δεύτερης καλύτερης πεντάδας: «Είναι μεγάλη συζήτηση. Προφανώς θα μπορούσα να είμαι και στην πρώτη. Είναι μία διάκριση που με κάνει πολύ χαρούμενο. Οι κόποι μιας ολόκληρης χρονιάς, το άγχος, η πίεση – γιατί υπάρχει πίεση για το αποτέλεσμα – όλα αυτά είναι μια ανταμοιβή και αποζημίωση προσωπική. Βέβαια, μεγαλύτερη αποζημίωση δεν υπάρχει από την πρόκριση στο Final-Four. Για μένα αυτή είναι η μεγαλύτερη δικαίωση».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ