Πάντερ: «Άκουσα την καρδιά μου και έμεινα στην Παρτίζαν»

 

Ο σούτινγκ γκαρντ των Σέρβων που αποτέλεσε “μήλον της έριδος” την φετινή μεταγραφική περίοδο αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην παραμονή του στην ομάδα του Ομπράντοβιτς αλλά και την επεισοδιακή σειρά με τη Ρεάλ.

Αναλυτικά όσα είπε στο Mozzart Sport:

Για την ανανέωση του με την ομάδα του Ομπράντοβιτς: «Για 4-5 μέρες δεν μπορούσα να κοιμηθώ, δεν μπορούσα να φάω. Είχα χάσει την όρεξή μου από την αγωνία. Ήθελα να πάρω την καλύτερη απόφαση. Το τηλέφωνό μου χτυπούσε συνέχεια. Κάθε δέκα λεπτά με έπαιρναν, άκουγα προσφορές, συζητούσα και χιλιάδες πράγματα περνούσαν από το μυαλό μου. Τελικά άκουσα την καρδιά μου. Θυμάμαι πως έστειλα μήνυμα στον ατζέντη μου και αμέσως με πήρε πίσω και με ρώτησε αν ήμουν σίγουρος. Έτσι τελείωσαν όλα και έμεινα στην Παρτίζαν»

Όσο για τον αποκλεισμό από τη Ρεάλ είπε: «Αν δεν είχε ξεσπάσει εκείνο το επεισόδιο στον δεύτερο αγώνα και δεν υπήρχαν τιμωρίες, θα ήμασταν σίγουρα στο Final 4. Η Ρεάλ ήταν τελειωμένη, τους είχαμε κερδίσει. Ακόμη και κάποιοι παίκτες της μού έστελναν μηνύματα και λέγανε πως δεν έχουν ελπίδες. Δεν θέλω να πω ποιοι ήταν. Αυτό ανήκει στο παρελθόν και δεν πρέπει να γυρίζουμε πίσω. Πάμε σε μια νέα σεζόν, με τους ίδιους στόχους. Θέλουμε να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια».//ΣΠ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ