Μούσα: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που μπορούμε να κάνουμε το back to back»

Ο Βόσνιος γκαρντ της Ρεάλ Μαδρίτης είναι χαρούμενος, που έχει τη ευκαιρία να σηκώσει ξανά την κούπα της Euroleague, όμως σέβεται τον Παναθηναϊκό και την πορεία, που έχει διανύσει τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Οι δηλώσεις του Τζάναν Μούσα:

Τον δεύτερο διαδοχικό ευρωπαϊκό τίτλο με τη Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να κατακτήσει ο Τζάναν Μούσα.
Ενθουσιασμένος για την παρουσία της Ρεάλ Μαδρίτης και φέτος στον τελικό της Euroleague είναι ο Τζάναν Μούσα, ο οποίος στη συνέντευξη Τύπου τόνισε πως στόχος είναι το back to back της κατάκτησης του τροπαίου.

«Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό. Είμαστε ενθουσιασμένοι που μπορούμε να κάνουμε το back to back. Δεν θα είναι εύκολο. Θα κάνουμε τα πάντα. Είμαι ενθουσιασμένος για τον τελικό», ανέφερε αρχικά.

Για το γεγονός ότι η Ρεάλ έχει κρατήσει τον κορμό της σε σχέση με πέρυσι: «Αυτό δεν σημαίνει τίποτα. Έχουμε κάνει τις καλύτερες κινήσεις, φέρνοντας τον καλύτερο πόιντ γκαρντ στην Ευρώπη, τον Καμπάτσο. Μας βοήθησε πολύ. Όμως, γνωρίζω καλά τον Αταμάν και ξέρω τι μπορεί να πετύχει και πόσο σκληρούς να κάνει τους παίκτες του. Νομίζω πως όλοι προσαρμόστηκαν καλά στον Παναθηναϊκό και τους σεβόμαστε».//ΔΜ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ