Λάσο: «Όσα έκανε ο Παύλος Γιαννακόπουλος στο μπάσκετ ξεπερνούν τις λέξεις»

 

Ο Ισπανός προπονητής στάθηκε στο έργο που άφησε ο Παύλος Γιαννακόπουλος στο ευρωπαϊκό μπάσκετ με μία μόνο φράση, ενώ ο Αντρέας Ομπστ ήταν αυτός που εκπροσώπησε τους παίκτες της Μπάγερν Μονάχου και δήλωσε πόσο χαρούμενος είναι που συμμετάσχει στο τουρνουά.

Η έναρξη του 5ου τουρνουά “Παύλος Γιαννακόπουλος” πλησιάζει (23-24/09) και οι τέσσερις ομάδες που θα λάβουν μέρος είναι έτοιμες.

Ο Πάμπλο Λάσο στην συνέντευξη Τύπου δήλωσε πόσο περήφανος είναι που θα συμμετέχει σε αυτό το τουρνουά, ενώ στάθηκε και στο έργο του Παύλου Γιαννακόπουλου στο ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Αναλυτικά όσα είπε ο κόουτς της Μπάγερν Μονάχου στη συνέντευξη Τύπου:

«Ένιωσα περήφανος που προσκληθήκαμε σε αυτό το τουρνουά. Υπήρχαν αντίστοιχες συζητήσεις και τα προηγούμενα χρόνια όσο ήμουν στη Ρεάλ. Οι πρώτες μου σκέψεις ήταν ότι είναι μία από τις μεγαλύτερες τιμές για όλους μας εδώ στην Μπάγερν. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Όσα έκανε ο κ. Παύλος Γιαννακόπουλος στο μπάσκετ ξεπερνούν τις λέξεις. Ελπίζω να έχουμε σπουδαία παιχνίδια».

Από την πλευρά του ο Αντρέας Ομπστ σημείωσε:

«Είναι μεγάλη τιμή για μας. Πρόκειται για ένα τουρνουά με μεγάλες ομάδες και ονόματα και χαιρόμαστε που βρισκόμαστε εδώ».//ΓΓ.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ