Καλάθης: «Αν είμαι ελεύθερος, θα σουτάρω»

Ο ομογενής γκαρντ της Φενέρμπαχτσε, μίλησε μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης της ομάδας του και μάλιστα ενημέρωσε πως αν του δοθεί ευκαιρία, δεν θα διστάσει να εκτελέσει από την περιφέρει την πρώην ομάδα του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Νικ Καλάθης:

Για το ότι θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό: «Είναι τρελό. Είναι ωραίο το πώς ήρθαν τα πράγματα. Είμαι χαρούμενους για αυτούς και για εμάς που είμαστε στο Final 4. Είναι ένα σπουδαίο ζευγάρι».

Για το αν έχει λάβει μηνύματα από οπαδούς του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού: «Δεν έχω κοιτάξει στο instagram. Δε βλέπω τα μηνύματά μου».

Για το αν συνάντησε κάποιους παλιούς του συμπαίκτες: «Ναι, μίλησα με ανθρώπους του Παναθηναϊκού και όλους τους φίλους μου».

Για τα κρίσιμα σουτ που σκόραρε στη σειρά των playoffs με τη Μονακό: «Έχω πολύ αυτοπεποίθηση στις ικανότητές μου. Αν είμαι ελεύθερος, θα σουτάρω. Έχω αυτοπεποίθηση σε όλη τη διάρκεια της καριέρας μου».

Για το Final 4: «Στο Final 4 παίζουν ρόλο η τύχη και τα μικρά πράγματα. Μικρά πράγματα μπορούν να σε κάνουν να κερδίσεις ένα παιχνίδι, μικρά πράγματα μπορούν να σε κάνουν να το χάσεις. Είναι μικρά πράγματα και είναι ένα παιχνίδι. Πέρυσι ένα σουτ άλλαξε τα πάντα».//ΔΜ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ