Γουίλμπεκιν: «Μίλησα στην Ρόδο με τον Αταμάν και συμφωνήσαμε ότι διαφωνούμε»

 

Για την πρόσφατη συνάντηση που είχε στο τουρνουά της Ρόδου με τον προπονητή του Παναθηναϊκού, μίλησε ο Αμερικανός γκαρντ.

Μαζί με τον Σέιν Λάρκιν, θυμίζουμε, απασχόλησαν έντονα το φετινό καλοκαίρι την Τουρκία, καθώς δεν αγωνίστηκαν προ-προολυμπιακό τουρνουά της Κωνσταντινούπολης.

Οι δύο Αμερικανοί, που αγωνίζονται ως νατουραλιζέ στην εθνική Τουρκίας (όχι ταυτόχρονα, καθώς κάθε χώρα έχει δικαίωμα να χρησιμοποιήσει έναν νατουραλιζέ ανά διοργάνωση), τιμωρήθηκαν από την ομοσπονδία για την απουσία τους με ποινή 5 αγώνων στις εγχώριες διοργανώσεις, ενώ τους επιβλήθηκε και πρόστιμο 90.000 τουρκικών λιρών.

Ο Γουίλμπεκιν, λοιπόν, μίλησε στο τουρκικό ”S Sport” για όσα συνέβησαν, σχετικά με την συνάντηση με τον Εργκίν Αταμάν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σκότι Γουίλμπεκιν:

«Τα πράγματα δεν έγιναν όπως τα παρουσίασε η τουρκική ομοσπονδία. Ήμουν σε επαφή με τους ανθρώπους της εθνικής ομάδας. Μίλησα με όποιον προσπάθησε να με προσεγγίσει, δεν είχα εξαφανιστεί.
Απάντησα κάθε φορά, που χτύπησε το τηλέφωνό μου. Τους εξήγησα πώς έχει η κατάσταση. Χρειαζόμουν χρόνο για αποκατάσταση. Μετά η κατάσταση έφυγε εκτός ελέγχου. Ήταν μια άτυχη στιγμή για τις δυο πλευρές. Δεν είναι καλό για την Τουρκία, ούτε για μένα και τον Σέιν Λάρκιν.
Μίλησα στη Ρόδο με τον Αταμάν για όσα είπε για μένα. Ήταν ανακρίβειες. Ήθελα να λύσω το πρόβλημα μαζί του πρόσωπο με πρόσωπο. Δεν μου αρέσει όταν κάποιος μιλάει δημόσια για τον χαρακτήρα μου. Στο τέλος, συμφωνήσαμε ότι διαφωνούμε. Αν είμαι υγιής και με καλέσουν, θέλω να παίξω ξανά για την Εθνική Τουρκίας».//ΓΓ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ